Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Δώστε τα dvd στο λαό!

Συνήθως δεν αγοράζω εφημερίδες για τα dvd που χαρίζουν. Όμως θα κάνω μια εξαίρεση για την εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει με ένθετα τα δυο βίντεο που κατέγραψε ο Παύλος Χαϊκάλης από τις συναντήσεις του με τον Αποστολόπουλο. Κάποιος ας τα βγάλει βρε αδερφέ! Έτσι κι αλλιώς η ελληνική "δικαιοσύνη" είναι ξεφτιλισμένη! Ας τα προβάλλει ο Λάκης στο Τσαντίρι, μιας και τα έχει και έτοιμα. Άγαλμα θα του στήσουμε σε πλατεία μαζί με αυτό του Χαϊκάλη.

Το μόνο που καταφέρνουν κυβέρνηση, media...
και "δικαιοσύνη" είναι να δείχνουν τους ενόχους με την πρωτοφανή συγκάλυψη: αν ήταν αθώοι δεν θα φοβόντουσαν την προβολή τους. Ένα τρομερό δίκτυο κράτους-παρακράτους μας κυβερνά κάτω απ' τη μύτη μας και ο Χαϊκάλης το ξεσκέπασε. Τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα είναι για ηλίθιους. Ποιος ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο oεο;;;; Αυτοί τους οποίους ο Χαϊκάλης είχε ενημερώσει για το ραντεβού μήπως;;;;
Η σαπίλα με γραβάτες στα ύπατα αξιώματα της χώρας! Μπράβο που ακόμα τους κοιτάμε!
Μαύρο στις εκλογές σε όλα αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας που το παίζουν κύριοι και μας πατάνε στο λαιμό! Εύχομαι η ήττα τους να είναι τόσο ηχηρή που να μην ξέρουν πού να κρυφτούν, γιατί έτσι και βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα απαιτήσουμε να γίνουν δίκες από καθαρούς δικαστές και να κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!
Το παιχνίδι που παίζεται με την Ελλάδα αποδεικνύεται, από τη λύσσα τους, οτι είναι πάρα πολύ χοντρό. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν πως έτσι και τη γλυτώσουν, δε θα μείνει κολυμπηθρόξυλο σε αυτό τον τόπο, θα μας τα πάρουν όλα, ότι έχει απομείνει ακόμα στις τσέπες μας και στα σπίτια μας.
Όποιος ακόμα και τώρα εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση - ... - είναι πουλημένος και βαλτός προδότης. Να βάλει πλάτη άμα θέλει για να στρίψει το τιμόνι της ελληνικής κοινωνίας προς ακόμα πιο προοδευτικές κατευθύνσεις, όλα τα άλλα είναι ξεκάθαρη προδοσία αυτού του έρημου λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger