Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Προσλήψεις πέντε γιατρών ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ Κ. ΥΓΕΙΑΣ


Δύο θέσεις γιατρών προβλέπονται στην προκήρυξη για το περιφερειακό ιατρείο Αλοννήσου 
 Την κάλυψη πέντε θέσεων στα περιφερειακά ιατρεία Αλοννήσου, Νέου Κλίματος και Τρικερίου προβλέπει η νέα συμπληρωματική προκήρυξη για την πρόσληψη 302 γιατρών σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία άγονων και νησιωτικών περιοχών του ΠΕΔΥ.

Ρεπορτάζ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ
 Το υπουργείο Υγείας ανάρτησε χθες τις κενές θέσεις σε Γ.Ν. - Κέντρα Υγείας, Π.Ε.Δ.Υ. - Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία και Π.Ε.Δ.Υ. - Περιφερειακά Ιατρεία στις άγονες και νησιωτικές περιοχές που προέκυψαν από την προκήρυξη της 4 Απριλίου 2014 για την κάλυψή τους από ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου με την ιδιότητα θητεία και γιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου.
 Στη Μαγνησία οι κενές θέσεις είναι δύο στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, μία στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέο Κλίμα Σκοπέλου, και δύο θέσεις στο Περιφερειακό Ιατρείο Τρικερίου Κέντρου Υγείας Αργαλαστής.
Η πρόσκληση για την υπόλοιπη Θεσσαλία προβλέπει την κάλυψη δέκα θέσεων στην Καρδίτσα και τριών στα Τρίκαλα.
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γιατροί με θητεία καθώς και οι γιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου, ειδικευόμενοι γιατροί, που κατέχουν θέση με παράταση, μπορούν να λάβουν επίσης μέρος, το ίδιο ισχύει και για τους γιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου που υπηρετούν με παράταση της θητείας τους. Επιπλέον, στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν γιατροί που είχαν καταθέσει αιτήσεις για τη συμμετοχή τους - προσκλήσεις ενδιαφέροντος από το 2010 μέχρι και σήμερα, οι οποίοι θα καταθέσουν μόνο συμπληρωματική αίτηση χωρίς να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
 Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων τρέχει μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου 2014. Η αίτηση - υπεύθυνη δήλωση πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και σωστά συμπληρωμένη. Σε περίπτωση ψευδών στοιχείων, επιφέρει τις νόμιμες κυρώσεις, που προβλέπονται από το αρθ. 22 του Ν. 1599 / 1986.
 Ολα τα συνημμένα δικαιολογητικά θα κατατίθενται σε απλές φωτοτυπίες. Η αριθμητική βαθμολογία είναι απαραίτητο να αναγράφεται σε κάθε αίτηση - υπεύθυνη δήλωση.
Γιατροί που μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής σε προκήρυξη ή σε πρόσκληση ενδιαφέροντος με υπεύθυνη δήλωση δεν αποδέχονται τη θέση ή παραιτούνται πριν την
συμπλήρωση της υποχρεωτικής προεκπαίδευσης ή της υπηρεσίας υπαίθρου, σε επόμενη προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος δεν έχουν δικαίωμα επιλογής θέσης, αλλά διορίζονται και τοποθετούνται
εκ νέου για εκπλήρωση ή συμπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου σε κενά Κ.Υ και Π.Ι κατά την κρίση της υπηρεσίας.
 Οι συγκεκριμένοι γιατροί κατά τη συμπλήρωση της αίτησης στο πεδίο των επιδιωκόμενων θέσεων θα αναγράφουν τη λέξη «ΑΖΗΤΗΤΟ».
 Εξαιρούνται όσοι γιατροί παραιτούνται πριν την συμπλήρωση της υποχρεωτικής προεκπαίδευσης, ή της υπηρεσίας υπαίθρου, λόγω έναρξης ειδικότητας στην ημεδαπή και εφόσον προσκομίσουν με την
αίτηση παραίτησής τους αντίγραφο της απόφασης διορισμού τους στην ειδικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger