Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΚ – Επισκοπή

Ύστερα από ενάμιση μήνα η ΑΕΚ παίζει εντός έδρας και υποδεχόμενη την Επισκοπή θέλει τη νίκη για να κρατήσει το απόλυτο στη Football League.
Χωρίς αντίπαλο παίζει φέτος η ΑΕΚ στη Football League. Κάτι που έχει αποδειχθεί στα πρώτα της πέντε παιχνίδια όπου έχει το απόλυτο, με τα τέσσερα από αυτά να είναι εκτός έδρας. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Παναχαϊκής που ήταν από τις βασικές αντιπάλους της για την άνοδο.
Για την 6η αγωνιστική και ύστερα από περίπου ενάμιση μήνα επιστρέφει στο ΟΑΚΑ όπου θα έχει ξανά τη συμπαράσταση του κόσμου της ο οποίος είναι ανυπόμονος να δει ξανά την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο.

Απέναντί της η Ένωση θα βρει την Επισκοπή. Η ομάδα της Κρήτης έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα με μόλις μία νίκη στα πρώτα της πέντε παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας έχει δώσει μόλις μία αναμέτρηση που συνδυάστηκε με ήττα από την Ερμιονίδα.
Στην τελευταία προπόνηση του «δικεφάλου» ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη. Η τετράδα της άμυνας ήταν απαράλλαχτη με τους Μπακάκη και Πεταυράκη στα πλάγια και τους Κολοβέτσιο – Λαμπρόπουλο στο κέντρο αυτής.
Ως αμυντικά χαφ ήταν οι Κορδέρο και Ανάκογλου με τους Πλατέλλα και Μπαρπόσα στα πλάγια. Πίσω από τον φορ περιοχής (Μπρέσεβιτς) θα βρίσκεται ο Μάνταλος που θα έχει ρόλο οργανωτή στην αναμέτρηση.
Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, εκτός είναι ο Χρήστος Αραβίδης και Αλεξάντερ Ντακόλ με την απουσία του Άρη Σοϊλέδη να μην επηρεάζει. Στην αποστολή της Ένωσης για τον αγώνα με αντίπαλο την Επισκοπή συμμετέχουν οι: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Φαγέ, Τζανετόπουλος και Τσεβάς.
Ο Κώστας Ανυφαντάκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του Ρεθύμνου, χωρίς να υπολογίζει τους Σπανό, Κελαϊδή, Βιτώρο, Νεμπιάι, Κραβαρίτη, καθώς και τους τιμωρημένους Μαραθιανό, Λάμπρου.
Στην 20μελή αποστολή της Επισκοπής συμμετέχουν οι: Γουναρίδης, Νικηφόρος, Παπαδήμας, Τζανάκης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε, Πιθαρούλης, Δουμάνης, Ράντοβιτς, Νικόλτσης, Δρακάκης, Φοβάκης, Βελονάκης, Τριχάκης, Μανουσάκης, Πετράκος και Σπανουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger