Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

“Γιατί δεν έχετε υποβάλει καμία απολύτως μήνυση για την υπόθεση Μπαλτάκου;” Για Επιλεκτική σιωπή κατηγορεί η Μ.Χρυσοβελώνη τον ΣΑΜΑΡΑ

4949

Ερώτηση στον πρωθυπουργό με την οποία τον κατηγορεί για «επιλεκτική σιωπή σε ποινικές υποθέσεις αλλοίωσης του πολιτεύματος, όπως η υπόθεση Μπαλτάκου, κατέθεσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής αναφέρει ότι «μετά τη δημοσιοποίηση τον περασμένο Απρίλιο του γνωστού βίντεο Μπαλτάκου που τον ενέπλεκε ευθέως σε υπόθεση αλλοίωσης του πολιτεύματος ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη» και καλεί τον κ. Σαμαρά να απαντήσει γιατί δεν έχει υποβάλει καμία απολύτως μήνυση επί 9 ολόκληρους μήνες για την υπόθεση αυτή αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο Αποστολόπουλου που επίσης τον επλέκει σε υπόθεση αλλοίωσης του πολιτεύματος ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη.
Ολόκληρη η ερώτηση της Μ. Χρυσοβελώνη:
“Μετά την δημοσιοποίηση τον περασμένο Απρίλιο του γνωστού video Μπαλτάκου που τον ενέπλεκε ευθέως σε υπόθεση αλλοίωσης του πολιτεύματος ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Σήμερα μετά τη δημοσιοποίηση του video Αποστολόπουλου που επίσης τον εμπλέκει ευθέως σε υπόθεση αλλοίωσης του πολιτεύματος, ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι προσφεύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη.
Επειδή ο Πρωθυπουργός ζητά επιλεκτικά την άσκηση ποινικής δίωξης για συκοφαντική δυσφήμιση του, ερωτάσθε:
Γιατί δεν έχετε υποβάλει καμία απολύτως μήνυση επί 9 ολόκληρους μήνες για την υπόθεση Μπαλτάκου; Η σιωπή σας ενώπιον της Δικαιοσύνης ισοδυναμεί με αποδοχή των καταγγελιών Μπαλτάκου για αλλοίωση του πολιτεύματος;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger