Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ''ΦΟΝΙΚΑ'' ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ !!




Φόβους εκφράζει το Greek-Weather.Org, ότι ο φετινός Δεκέμβριος θα κυλήσει με ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία ίσως να γίνουν και ''φονικά'' σε ορισμένες περιπτώσεις αν δεν προσέξετε κατά την εκδήλωση των καιρικών αυτών φαινομένων.

Προειδοποιεί επίσης, πως στα μέσα του μήνα, ενδέχεται να επισκεφτεί για κάποιες μέρες της χώρα μας, πολικό ψύχος, πιθανότατα με χιόνια και ισχυρές καταιγίδες. Δεν αποκλείονται οι πολλές πλημμύρες ακόμα και στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας.

Προβλέπουν ουσιαστικά έναν μήνα με πολλές κακοκαιρίες, στο πλήθος τους επικίνδυνα και άκρως ισχυρές ιδιαίτερα στη δυτική, βόρεια και κεντρική χώρα. Τα χιονοδρομικά κέντρα θα γεμίσουν σίγουρα με πολύ χιόνι και έτσι τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορέσετε να κλείσετε διακοπές σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, κατά προτίμηση της βόρειας χώρας όπου οι πιθανότητες για πολύ χιόνι είναι μεγαλύτερες από αυτά της κεντρικής Ελλάδας.

Πάντως, ο μήνας στο πρώτο του δεκαήμερο περίπου, θα κυλίσει με πολλές βροχές, συννεφιά και χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά τμήματα, αλλά και με αρκετά σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας - άνοδο στις πρώτες 4 μέρες και πτώση στις υπόλοιπες 5-6 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger