Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς: Ο Μπαλτάκος τον αποκάλεσε "πούστη", στον Χαϊκάλη έκανε μήνυση

Του Γ. Γ.

Εχουμε να δούμε ακόμα πολλά με την φερόμενη απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη, οπότε ας το προσπεράσουμε αυτό και να σταθούμε σε αυτό που ακούσαμε απ’ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega. Στην μήνυση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός σε βάρος του Π. Χαϊκάλη για τα όσα ισχυρίστηκε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ μιλώντας στον Πρετεντέρη. (Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο).


Εκεί θέλουμε να σταθούμε σημειώνοντας πρώτα ότι πάλι αδιάβαστοι παρουσιάστηκαν οι ρεπόρτερ του Mega. Δεν είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός καταθέτει μήνυση σε βάρος πολίτη όπως ισχυρίστηκαν. Είχε προηγηθεί ο Γ. Ράλλης το 1980 καταθέτοντας μήνυση ενάντια στους αδελφούς Κουρή γιατί από την φυλλάδα τους την Αυριανή είχαν ισχυριστεί ότι η γυναίκα του με κυβερνητική παρέμβαση είχε πάρει την αντιπροσωπία  της εταιρείας ενδυμάτων «Lacoste» στην Ελλάδα. (Για την ιστορία τα αδέλφια Κουρή καταδικάστηκαν με τον Γιώργο να την κοπανάει στο εξωτερικό λίγο πριν συλληφθεί και τον Μάκη να φυλακίζεται στον Κορυδαλλό).

Επανερχόμαστε από κει που ξεκινήσαμε. Ο Σαμαράς, λοιπόν, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Π. Χαϊκάλη, ζητώντας άμεσα την παρέμβαση εισαγγελέα γιατί με τα λεγόμενα του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ έφτασε η «Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους».

Και εμείς τώρα ρωτάμε: Δεν έχει περάσει και πάρα πολύς καιρός από τότε που ο προφυλακισμένος Κασιδιάρης είχε δώσει στην δημοσιότητα, σε βίντεο την συνομιλία που είχε με τον Μπαλτάκο. Σ’ αυτήν ακούγεται ο πρώην κολλητός του Σαμαρά πρώην γ.γ. της κυβέρνησης να αποκαλεί τον πρωθυπουργό «μικρόνοα, φοβισμένο, πούστη»
.
Αυτά τα μπινελίκια δεν είναι «συκοφαντία» και «αθλιότητα»;

Γιατί ο Σαμαράς δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πρώην στενού συνεργάτη του;Τι είδους επιλεκτικές ευαισθησίες είναι αυτές που έχει ο πρωθυπουργός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger