Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ | ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ..




Δυστυχώς και τα τωρινά προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, προειδοποιούν για πολικό ψύχος, παγετό και βαρυχειμωνιά με πολλά χιόνια για την Πρωτοχρονιά σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της ανατολικής και κεντρικής γενικότερα Ευρώπης.


Σφοδρές χιονοπτώσεις και δριμύ ψύχος θα χτυπήσουν Ιταλία, Ελλάδα και Βαλκάνια αλλά και χώρες της κεντρικής Ευρώπης ιδιαίτερα από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2-3 τουλάχιστον Ιανουαρίου.

Προβλέπονται ακραίες καιρικές συνθήκες στη μισή περίπου Ευρώπη, ενώ το ενδιαφέρον εδώ είναι πως δεν υπάρχει αναφορά για τόσο μεγάλη βαρυχειμωνιά στην Ευρώπη κατά τις ημέρες των εορτών και κυρίως προς τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στον κρατικό μηχανισμό και όλοι οι δήμοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς καιρικές αυτές συνθήκες που θα σαρώσουν τη χώρα μας, ακόμα και πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα. Μάλιστα ίσως παγώσουν και λίμνες και ποτάμια... Νεότερα τις επόμενες ημέρες μέσω του πιο έγκυρου site της Ελλάδας, του Greek-Weather.Org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger