Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

(Πραγματικά έχεις δίκιο, δεν πάνε να γαμηθούν και ο λαός και αυτοί μαζί;

Τα χάπατα

Πιτσιρίκο, θα τρελαθώ! Δηλαδή, η θέση της ΝΔ είναι (παραθέτω ανάρτηση στο FB του ίδιου του Χαϊκάλη):
«Κάποιοι θεωρούν απίθανο να με προσέγγισε κάποιος προκειμένου να με δελεάσει να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ, αντιθέτως, θεωρούν πιο πιθανό να έφερα την αντιτρομοκρατική σπίτι μου, να ζώστηκα με κοριούς, να πήγα στον εισαγγελέα 2 φορές και μια φορά στη ΓΑΔΑ, καταθέτοντας 2 cd με ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημένο υλικό, και όλο αυτό να το έχω στήσει».Και όλα αυτά, φυσικά, με τη σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ, και συγκεκριμένα του Τσίπρα που βρίσκεται πάντα πίσω από όλα αυτά.

Παραθέτω δήλωση της Βούλτεψη:
«Ο κ. Τσίπρας είναι ο αρχιτέκτονας της διάλυσης, ο μαέστρος της διαβολής, η πηγή της συκοφαντίας και των εκβιασμών και ο σκηνοθέτης αυτού του κουκλοθέατρου της ντροπής. Χρησιμοποιεί ως όργανο, ως μαριονέτες όποιον άλλον νομίζει ότι επωφελείται»
Πραγματικά, για πόσο χάπατα θεωρούν τους Έλληνες;Και επειδή αυτή τη θέση όντως θα την υιοθετήσουν πολλοί, πραγματικά,
ΠΟΣΟ ΧΑΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
http://pitsirikos.net
Α.Ν.
(Πραγματικά έχεις δίκιο, δεν πάνε να γαμηθούν και ο λαός και αυτοί μαζί; Πάω να δω τα ελάφια όσο έχει ακόμα ήλιο, μακριά από το λαό.)
(Αγαπητέ φίλε, σαφώς και είναι χάπατα οι περισσότεροι Έλληνες αλλά είναι και σάπιοι. Δεν χρειάζεται η υπόθεση δωροδοκίας του Χαϊκάλη, για να αντιληφθείς τη σαπίλα των Ελλήνων. Μόνο και μόνο που η χώρα χρεοκόπησε, και οι Έλληνες -πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία- διατηρούν ακόμα στην εξουσία τους πολιτικούς και τα κόμματα που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, χωρίς μάλιστα να έχει οδηγηθεί ούτε ένας στην Δικαιοσύνη, τα λέει όλα για τους σύγχρονους Έλληνες, την ηθική τους και την αξιοπρέπειά τους. Είναι προφανές πως οι Έλληνες δεν επιθυμούν τίποτε άλλο από τη σαπίλα και τον βόθρο. Μόνο στον βόθρο επιβιώνουν οι Έλληνες, κι ας το παίζουν αδικημένες και παρεξηγημένες μεγαλοφυΐες. Εγώ είμαι με τα ελάφια. Μόνο να μην τα αναφέρουμε συχνά, γιατί θα πάνε οι Έλληνες και θα τα ξεκοιλιάσουν. Έτσι, για πλάκα. Να είστε καλά. Και μακριά από τους Έλληνες. Και μυρίζουν, και λερώνουν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger