Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η κατάργηση της «Διαύγειας» και η αμνήστευση των ειδικών διαχειριστών

Οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και ΜΜΕ, που στόχο έχουν να αθωώσουν εκ των υστέρων τους ειδικούς διαχειριστές για όλες τις αναθέσεις που υπέγραψαν κατά την περίοδο λειτουργίας της ΔΤ, φθάνουν στο σημείο να καταργούν και τη «Διαύγεια»! 
Στην εν λόγω τροπολογία προβλέπεται η αναδρομική ισχύς αποφάσεων των ειδικών διαχειριστών οι οποίες δεν έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια». Ο λόγος είναι προφανής. Σε αυτές τις συμβάσεις κρύβονται οι απευθείας αναθέσεις που έγιναν από τα κυβερνητικά στελέχη, αμέσως μετά το λουκέτο της ΕΡΤ, σε ιδιωτικά στούντιο, όπως των ΔΟΛ και Μπόμπολα, και σε ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου να πέσουν οι πομποί της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα και να εκπέμψει εκτός Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής το σήμα της παράτυπης ΔΤ. 
Με την τροπολογία απαλλάσσεται επίσης...
το υπουργείο Οικονομικών και η ειδική υπηρεσία διαχείρισης, όπως και η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, για τη μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών. Συγκεκριμένα, η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ασφαλιστικών εισφορών από τον Σεπτέμβριο του 2014 μετατίθεται στον Φεβρουάριο του 2015.
Από typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger