Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Από το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



 Συνεχίζοντας την προσπάθεια που είχε καταβάλει ως υφυπουργός Υγείας η κα Ζέττα Μακρή και σε συνεργασία  με τον νυν υπουργό Υγείας κ. Μ. Βορίδη, η Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ γνωστοποίησε την Τετάρτη 10-12-2014 ότι πρόκειται να προκηρυχθούν 4 νέες θέσεις επικουρικών ιατρών για το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, θα προκηρυχθούν οι παρακάτω θέσεις :

-          1 θέση Παθολογίας – Ογκολογίας
-          1 θέση Παιδοψυχολογίας
-          1 θέση Οφθαλμολογίας
-          1 θέση Καρδιολογίας

Με τις  τέσσερις (4) αυτές θέσεις θα διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του ογκολογικού τμήματος, της παιδιατρικής, της οφθαλμολογικής και της καρδιολογικής κλινικής του ΑΓΝΒ και θα διευκολυνθεί το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του. Αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτή τη φορά η Βουλευτής Μαγνησίας και η Διοίκηση του ΑΓΝΒ αποδεικνύονται συνεπείς  στις δεσμεύσεις τους, καθώς  στη νέα προκήρυξη θα συμπεριληφθεί και παθολόγος – ογκολόγος, όπως είχαν υποσχεθεί στα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών του Ν. Μαγνησίας.
Η κα Μακρή εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της για την θετική αυτή εξέλιξη. Επεσήμανε, τέλος, ότι το ενδιαφέρον της για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την έγκαιρή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των κατοίκων της Μαγνησίας  είναι έμπρακτό και θα διεκδικείται με  κάθε τρόπο,  από όποια θέση και αν υπηρετεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger