Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Ψηφίζει» και πάλι Ελλάδα η MSC

«Ψηφίζει» και πάλι Ελλάδα η MSC

Σε νέα δραστηριότητα στην Ελλάδα αποφάσισε να προχωρήσει η Mediterranean Shipping Company SA Geneva, ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες του λιμανιού του Πειραιά εδώ και δεκαετίες. Ειδικότερα δημιουργεί ένα  “Shared Services Documentation Center” στην Ελλάδα, με σκοπό την συγκέντρωση, επεξεργασία και διανομή πληροφοριών και υπηρεσιών σχετικών με την δραστηριότητα της, στο παγκόσμιο δίκτυό της.
Με την νέα αυτή δραστηριότητά της, η  MSC Geneva δημιουργεί 150 νέες θέσεις εργασίας μέχρι τα μέσα του 2015,  με προοπτική οι θέσεις αυτές να αυξηθούν σε 250 στο άμεσο μέλλον, συνεισφέροντας  στην ελληνική οικονομία με προσφορά εργασίας αλλά και αυξημένα έσοδα για το κράτος, τα ασφαλιστικά ταμεία και την αγορά γενικότερα.
«H σχέση εμπιστοσύνης που η Mediterranean Shipping Company SA Geneva έχει αναπτύξει με την Ελλάδα και τα πολλαπλά οφέλη που απορρέουν από την διαχρονικότητα της σχέσης αυτής, επιβεβαιώνεται  για μια ακόμη φορά με την απόφασή της να προχωρήσει στην επιχειρηματική αυτή κίνηση» επισημαίνουν κύκλοι της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger