Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

H Μ.Χρυσοβελώνη για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»



Αναφορά στον Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας-επισυνάπτοντας τη σχετική επιστολή της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος- απέστειλε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», βουλευτής Μαγνησίας, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η Βουλευτής ζητά από τον  αρμόδιο Υπουργό να ενημερωθεί σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» στη Μαγνησία. Συγκεκριμένα η κα. Χρυσοβελώνη τονίζει ότι επικρατεί τεράστια ανησυχία αφενός μεν στους δικαιούχους που είχαν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμα τις επιδοτήσεις τους αφετέρου δε στους αναμένοντες να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Επιπλέον η βουλευτής επισημαίνει ότι σε αβεβαιότητα βρίσκονται επίσης  εκατοντάδες μηχανικοί όσο και επαγγελματίες της Μαγνησίας, οι οποίοι παρότι έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους βάσει του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον», εντούτοις ακόμα δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα λάβουν τα χρήματά τους με αποτέλεσμα να ανησυχούν ακόμα και για τη συνέχιση λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger