Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΜΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

                
Μ. Χρυσοβελώνη: Σκόπιμο το «τράνζιτ» πέρασμα της τροπολογίας για τα κόκκινα δάνεια με στόχο τη κατεπείγουσα διαφήμιση Δένδια ενόψει επικείμενων εκλογών


«Πλέον διανύουμε προεκλογική περίοδο και μέσα από αυτό το πρίσμα οι ενέργειες της Συγκυβέρνησης –που αλλιώς θα έδειχναν περίεργες και σπασμωδικές- αποκτούν νόημα και γίνονται εύκολα κατανοητές.
Σήμερα η Συγκυβέρνηση μπορεί ακόμα να κάνει κόλπα της τελευταίας στιγμής. Όμως η βιασύνη της φανερώνει απελπισία και αγωνία ενόψει των αναπόφευκτων εκλογών.

Είναι βεβαίως κατανοητή η ανάγκη του κ. Δένδια για άμεση διαφήμιση ενόψει εκλογών. Η Β’ Αθήνας είναι μια πολύ δύσκολη περιφέρεια και όλοι καταλαβαίνουμε την προσωπική αγωνία του τέως υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος θα αγωνιστεί για την πολιτική επιβίωση του υπό πολύ δυσμενείς συνθήκες.
Όμως άλλο η προσωπική επικοινωνία του καθενός και άλλο η εργαλειοποίηση της Βουλής. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε στο λίγο χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές να μετατραπεί το Κοινοβούλιο σε ένα τεράστιο εκλογικό περίπτερο, όπου ο καθένας θα διαλαλεί προεκλογικά την πολιτική του πραμάτεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger