Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Από το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



Η  Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ  κα Ζέττα Μακρή κατέθεσε την Πέμπτη 20-11-2014 αναφορά στον Υπουργό Εργασίας,  Κοινωνικής Ασφάλισης και  Πρόνοιας κ. Ιω. Βρούτση, με θέμα «τα κριτήρια ένταξης επιχειρήσεων στα Επιδοτούμενα Προγράμματα για την πρόσληψη ανέργων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Πρόνοιας».
Η κα Μακρή, μαζί με την αναφορά της, κοινοποίησε στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας το υπόμνημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, στο οποίο παρουσιάζονται οι ενστάσεις των μελών του για τα κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων και για την δυνατότητα διασφάλισης του αδιάβλητου της διαδικασίας ένταξης των επιχειρήσεων στα προγράμματα αυτά.

Η Βουλευτής Μαγνησίας, αφού παρουσίασε την σημασία αυτών των προγραμμάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την μείωση της ανεργίας, εκφράζει, με την αναφορά της, την δυσαρέσκεια των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου για την αδυναμία ένταξης του στα προγράμματα αυτά και απασχόλησης, κατά συνέπεια, ανέργων, λόγω προβλημάτων του ίδιου του συστήματος. Τέλος, η κα Μακρή ζητεί τον επανέλεγχο και τον επανακαθορισμό των κριτηρίων και της διαδικασίας ένταξης των Αγροτικών Συνεταιρισμών, προκειμένου να διευκολυνθεί η ένταξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου στα προγράμματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger