Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σποράδες Απευθείας σύνδεση με Γκέτεμποργκ


Απευθείας σύνδεση με ΓκέτεμποργκΜέσα Μαΐου ανοίγει δίαυλος από τη Σουηδία για το αεροδρόμιο της Σκιάθου
Δίαυλος απευθείας αεροπορικής επικοινωνίας της Σκιάθου με το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας ανοίγει για πρώτη φορά. Η καινούργια αεροπορική γραμμή θα αρχίσει να λειτουργεί από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Οκτωβρίου κι όπως υπολογίζεται θα ενισχύει το τουριστικό ρεύμα των Σουηδών που κατευθύνονται στα νησιά, στη διάρκεια της θερινής περιόδου.
Η νέα αεροπορική γραμμή θα καλυφθεί από αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας SAS, κατά πάσα πιθανότητα, ενώ όπως υπογραμμίζει ο τουριστικός πράκτορας Αλέκος Ευσταθίου «κάθε καινούργιος προορισμός που ανοίγει, είναι πολύ σημαντικός για τη Σκιάθο».
Η καινούργια αεροπορική γραμμή ανοίγει μετά από προσπάθειες του ιδίου, με προφανή στόχο την αύξηση των τουριστών του νησιού.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Ευσταθίου, οι Αγγλοι και οι Σκανδιναβοί τουρίστες θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι στη διάρκεια της νέας τουριστικής σεζόν, αποτελούν σταθερά το κέντρο βάρους του εισαγόμενου τουρισμού στο νησί και όπως σημειώνει παράλληλα ο ίδιος «υπάρχει γενικά μεγάλο ρεύμα από Αγγλικές και Σκανδιναβικές χώρες στην Ελλάδα».
Ενδεικτική είναι, στο σημείο αυτό, η συνολική αριθμητική εικόνα των αφίξεων Σουηδών τουριστών στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, οι οποίοι ανήλθαν σε 9.663 φέτος, έναντι 7.485 την αντίστοιχη περσινή σεζόν.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αυξητική τάση των προκρατήσεων, που δίνουν το στίγμα μιας καλής σεζόν. Βασική προϋπόθεση για να επιβεβαιωθούν, ωστόσο, στην πράξη οι προσδοκίες των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό, είναι «να συνεχιστεί το καλό κλίμα για την Ελλάδα, προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα στη διάρκεια της χρονιάς» καταλήγει ο κ. Ευσταθίου.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger