Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Στο μηδέν κόλλησαν Δάφνη και Σκόπελος


Στο μηδέν κόλλησαν Δάφνη και Σκόπελος
Ισοπαλία στο γήπεδο της Νεάπολης με τις δύο ομάδες να κολλάν στο μηδέν. Η Σκόπελος αν και ανώτερη...
.....δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ και να φύγει με τους τρεις βαθμούς.Οι παίχτες του Γιάννη Γλύκου που πίεσαν τους γηπεδούχους χάνοντας ευκαιριές στα δύο ημίχρονα με τους Χρυσοφό, Προκοπίου,Συνοδίνος, Σκιαθίτη, Στιβαχτή και Παναγιώτου για να ανοίξουν το σκορ. Ενώ οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους Χατζηβασιλείου.

Στο 23΄ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι αμυντικό λάθος δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Χατζηβασιλείου να επεμβαίνει σωτήρια. Στο 37΄σουτ του Στιβαχτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Δάφνης.
Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους προς τον διαιτητή στο 35΄ στη φάση που ο Δεμίρης ανατράπηκε από τον Καραθανάση της Σκοπέλου λέγοντας πως έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα αντί για κίτρινη που έδειξε.
Δύο ευκαιρίες έχασε η Δάφνη στο 60΄και στο 65΄ με τους Καρακάνα και Ευαγγελό να βρίσκονται τετ-α-τετ με τον Ταλαδιανό με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής.
Στο 70΄ και στο 89΄ο Παναγιώτου έχασε άλλες δύο ευκαιρίες με τον Χατζηβασιλείου να κρατά το 0-0.
ΔΑΦΝΗ(Σταμπουλής): Χατζηβασιλείου, Φιλοσόγλου, Παπαστεργίου, Αβλουγιάλαρης, Βλιώρας(46΄Ευαγγελός), Γεωργίου(85΄Ζανόπουλος), Γιούργας, Καρακάνας, Δεμίρης, Κούτσικος(46΄Χιώτης)
ΣΚΟΠΕΛΟΣ(Γλύκος):Ταλαδιανός, Μπακόπουλος, Στιβαχτής, Καραγιώργος(90΄Γαρουφαλής), Καραθανάσης(46΄Παναγιώτου), Χρυσοφός Στ., Χρυσοφός Παντ.(55΄Αλιράι), Προκοπίου, Χισάι, Συνοδίνος, Σκιαθίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger