Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Οι Τούρκοι κρατάνε αιχμάλωτο τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο ενώ ο Κόπερφιλντ Δένδιας χαζολογεί στον Παπαδάκη!

ΕΚΤΑΚΤΟ>ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

 

Ναύτες της τουρκικής κορβέτας έχουν κάνει απόβαση με φουσκωτά στο λιμανάκι της Νάουσας της Πάρου και κρατάνε αιχμάλωτο τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο νησί με την οικογένειά του.
Κι ενώ οι Τούρκοι έχουν εισβάλει στη χώρα και δίνουν εντολες στο προσωπικό γνωστού καφέ για να τους φτιάξει φρεντοτσίνο, ο νέος υπουργός Αμυνας πριν παραδώσει τα ηνία του Ανάπτυξης στον μανατζαρέο- αποθήκης στη Φυλή- Σκρέκα, εξαφάνισε με το τρυκ balloon το 30% των κόκκινων δανείων.
Για την ακρίβεια γέμισε μια φούσκα με το 30% των κόκκινων δανείων και την αμόλυσε σαν χαρταετό στον αέρα.

Μιλάμε για αεριτζίδικο τρυκ με το οποίο οι τραπεζίτες έχουν πάθει την πλάκα τους!
Πρόκειται για απίστευτο κόλπο που μόνο ο μάγος Κόπερφιλντ θα μπορούσε να πετύχει.
Κι αφού το έκανε αυτό βγήκε σήμερα σαν υπουργός Αμυνας στον Παπαδάκη την ώρα που οι Τούρκοι ναύτες έπιναν καφέ στο Kαρίνο της Νάουσας της Πάρου και κρατούσαν  αιχμάλωτο τον άτυχο Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος μένει μόνιμα στο νησί.
Ο Σπήλιος τούς είδε κάποια στιγμή να αποβιβάζονται με φουσκωτά στο λιμανάκι της Νάουσας και να έρχονται με τα όπλα παρατεταμένα στο γνωστό καφέ.
Ο Δένδιας, ως νέος Πάγκαλος της νύχτας των Ιμίων αντί να έχει σημάνει συναγερμό στο υπουργείο και να μην το κουνάει ρούπι από τα υπόγεια του υπουργείου βγαίνει στα κανάλια σαν τον κλανιάρη πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ώρα ο Βενιζέλος είναι χωμένος με το κεφάλι στις εσωκομματικές ίντριγκες και ραδιουργίες για το πως θα αντιμετωπίσει τον Καρχιμάκη (κι αυτοί οι ταλαίπωροι Κ75 δεν βρίσκουν έναν πασόκο του ιστορικού ΠΑΣΟΚ που να μην είναι κλέφτης ώστε να τον βάλουν αρχηγό στο νέο κόμμα των παπανδρεικών).
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα εθνική τραγωδία και οι πολιτικοί μας χαζολογούν ανέμελοι στα κανάλια. Ντροπή σας ρε. Τι άλλο περιμένετε από αυτό τον λαό; Ντροπή σας.
Το μόνο που σας απασχολεί είναι να συγκαλύψετε τα λαμόγια της διαπλοκής που βρίσκονται στις λίστες τύπου Λαγκάρντ και να κουρέψετε τα θαλασσοδάνεια των νταβατζήδων.
-Κε Δένδια, η  εισβολή της τουρκικής κορβέτας στις Κυκλάδες, ουδεμία σχέση έχει με την εισβολή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο χώρο των Γραμμάτων (στο χώρο της Τέχνης έχει εισβάλλει χρόνια η Σταματίνα) για την οποία εισβολή δήλωσε περήφανος ο σύζυγός της. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα εθνική τραγωδία, σε νέα Ιμια σε νέες εθνικές απώλειες κι εσείς κωλοτρίβεστε στα κανάλια με τις τηλεπερσόνες. Επιτέλους βγάλτε το σκασμό και κάντε τη δουλειά σας γιατί βρίσκεστε στα όρια της εθνικής προδοσίας.




Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε τα ξημερώματα η τουρκική κορβέτα «Büyükada», σύμφωνα με ρεπορτάζ του στρατιωτικού συντάκτη Πάρη Καρβουνόπουλου στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη. Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο νέος υπουργός Νίκος Δένδιας και το ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η τουρκική κορβέτα «Büyükada», προερχόμενη από τον Kόλπο Ξηρού, εισήλθε τα ξημερώματα σε ελληνικά χωρικά ύδατα στα Στενά του Καφηρέα.

Στη συνέχεια κινούμενη με Νότια και Νοτιοδυτική πορεία διήλθε μεταξύ Κέας και Κύθνου.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, σε όλη τη διάρκεια του πλου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger