Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Μεϊμαράκης: «Κοιμούνται όνειρο βαθύ όσοι πιστεύουν ότι δε θα ...

Μεϊμαράκης: «Κοιμούνται όνειρο βαθύ όσοι πιστεύουν ότι δε θα βρεθούν οι 180»

«Κοιμούνται όνειρο βαθύ όσοι πιστεύουν ότι δε θα βρεθούν οι 180 και θα πέσουμε» είπε ο Ευ. Μεϊμαράκης με στόμφο και συμπλήρωσε: «Αν καταφέρει η παρούσα βουλή και περάσει το σκόπελο της εκλογής προέδρου, να είστε σίγουροι πως θα φθάσουμε στο .


Σίγουρος ότι θα υπάρξει προεδρική πλειοψηφία τον Φεβρουάριο, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης από την Λάρισα όπου μίλησε σε εκδήλωση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ.
«Κοιμούνται όνειρο βαθύ όσοι πιστεύουν ότι δε θα βρεθούν οι 180 και θα πέσουμε» είπε ο Ευ. Μεϊμαράκης με στόμφο και συμπλήρωσε: «Αν καταφέρει η παρούσα βουλή και περάσει το σκόπελο της εκλογής προέδρου, να είστε σίγουροι πως θα φθάσουμε στο 2016».
Ωστόσο, καλού-κακού, σύμφωνα με το onlarissa, κάλεσε τα γαλάζια στελέχη να βρίσκονται σε εγρήγορση λέγοντας πως «αν δεν καταφέρει να προχωρήσει αυτή η βουλή, πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Ο πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε πως η Ν.Δ. πολλές φορές «πλήρωσε γιατί είπε την αλήθεια στους πολίτες που όμως παρασύρθηκαν από το λαϊκισμό», ενώ για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση σημείωσε πως οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη «με θετική σκέψη και όχι τιμωρητική διάθεση».
«Να μην τιμωρήσουμε παθαίνοντας πάλι αυτό που πάθαμε με το «λεφτά υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις παρατήρησε το μεγάλο ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου, τονίζοντας πως «αυτό σημαίνει πως έχουμε μία μεγάλη δεξαμενή ψήφων να απευθυνθούμε».
Ο κ. Μεϊμαράκης απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας σε όλους εκείνους τους ψηφοφόρους από την κεντροδεξιά που επέλεξαν άλλους σχηματισμούς εξηγώντας πως «όλοι αυτοί δε θέλουν να βγει η αντιπολίτευση».
Στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος σχολιάζοντας την κυβερνητική υπαναχώρηση με την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των 100 δόσεων, παραδέχθηκε πως «πράγματι έγιναν λάθη με τον ΕΝΦΙΑ αλλά να μην αφήσουμε επιμέρους θέματα να θαμπώσουν την γενική καλή εικόνα».
Από την πλευρά του ο βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους πως πλέον η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πέτυχε ώστε να «λέμε σίγουρα ότι γλιτώσαμε από τη χρεωκοπία και πως θα παραμείνουμε στο ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger