Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ναύπλιο: Σκότωσε τον σκύλο που έφαγε τις κότες του - ''Βράζουν'' οι ιδιοκτήτες του ζώου με τον δράστη που ομολόγησε!

Ναύπλιο: Σκότωσε τον σκύλο που έφαγε τις κότες του - ''Βράζουν'' οι ιδιοκτήτες του ζώου με τον δράστη που ομολόγησε!

Το ροτβάιλερ έφυγε από το σπίτι που ζούσε και βρέθηκε νεκρό - Η αστυνομία έδειξε στους ιδιοκτήτες του, τις φωτογραφίες που τράβηξε από το σημείο...

Όλα ξεκίνησαν στις 12 Νοεμβρίου στο χωριό Άγιος Αδριανός στο Ναύπλιο. Η Βασιλική Νούσα εξήγησε ότι ο Μάτριξ, ήταν το ένα από τα τρία σκυλιά τους και ζούσε σε περιφραγμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού τους. Άγνωστο πως στις 12/11 το σκυλί εξαφανίστηκε από την αυλή, ενώ εκείνη και ο σύντροφος της απουσίαζαν.

Από την Τετάρτη το μεσημέρι ως την Παρασκευή το βράδυ έψαχναν τον Μάτριξ, ο οποίος παρέμενε άφαντος, μέχρι που άκουσαν από τον περίγυρο ότι ένας γείτονας – που μένει απέναντι από το σπίτι τους – πυροβόλησε και σκότωσε ένα Ροτβάιλερ με κυνηγετική καραμπίνα επειδή εισέβαλε στο κοτέτσι του και του έφαγε τις κότες.

Ο ίδιος ο δράστης, όπως έγινε γνωστό, κάλεσε την Αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν και στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ναυπλίου ο δολοφόνος του ζώου ισχυρίστηκε ότι το Ροτβάιλερ του σκότωσε 40 κότες και πήγε να του επιτεθεί.
Οι ιδιοκτήτες του εξαφανισμένου ζώου μόλις πληροφορήθηκαν τι έχει συμβεί πήγαν στο Α.Τ. Ναυπλίου. Εκεί τους έδειξαν φωτογραφίες από κάποιες νεκρές κότες και τους είπαν ότι κατά δήλωση του δράστη ήταν 40 (!) τα πτηνά, τα οποία θανατώθηκαν από τον σκύλο.

Η κα Νούσα εξήγησε: «Όταν πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου να διερευνήσουμε την υπόθεση και να διαπιστώσουμε αν όντως ήταν ο δικός μας σκύλος, εκτός από την επίπληξη την οποία δέχτηκα σχετικά με τον όρο "δολοφονία", που χρησιμοποίησα αναφερόμενη στο συμβάν θανάτωσης του σκύλου, μας ενημέρωσαν ότι δεν είχαμε κανένα δικαίωμα να μάθουμε περισσότερα για την υπόθεση εφόσον δεν εξακριβώνεται ότι είμαστε οι ιδιοκτήτες του.


Μας έδειξαν φωτογραφίες από το συμβάν και εμείς αναγνωρίσαμε τον Μάτριξ ως το νεκρό σκυλί αλλά αυτό όπως μας είπαν δεν αρκεί. Μας εξήγησαν ότι έπρεπε να γίνει αναγνώριση του ζώου από κοντά προκειμένου να ταυτοποιηθεί ότι πρόκειται για τον δικό μας. Οι φωτογραφίες, που μας παρουσίασαν, έδειχναν και κάποιες νεκρές κότες στο χώρο του κοτετσιού.

Πηγή: zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger