Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η Θεσσαλία στην 30ή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2014»

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων για τη συμμετοχή στην 30ή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της  Helexpo στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 13-16 Νοεμβρίου 2014.
Η έκθεση αποτελεί σημαντικό τουριστικό γεγονός και έχει καθιερωθεί πλέον ως το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του ευρύτερου τουριστικού τομέα από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φιλοδοξεί να δώσει δυναμικά το παρών και φέτος συμμετέχοντας στη διοργάνωση με περίπτερο 70 περίπου τ.μ. θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προβάλει και να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των θεσσαλικών τουριστικών προορισμών, τις χειμερινές
δραστηριότητες που προσφέρονται και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών. Παράλληλα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ένωση των θεσσαλικών δυνάμεων μέσα από ευρείες συνέργειες και συνεργασίες, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προσφέρει την ευκαιρία σε Δήμους, Επιμελητήρια και κυρίως σε επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες και τις προσφορές τους στο κοινό.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετέχουν ως συνεκθέτες οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου, Τρικκαίων, Φαρσάλων και Σοφάδων καθώς και τα Επιμελητήρια Καρδίτσας και Τρικάλων. Οι επισκέπτες του Θεσσαλικού Περιπτέρου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσα από έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, να γνωρίσουν τους θησαυρούς που «γεννά» η θεσσαλική γη, τα προϊόντα της, να απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς, να γευτούν θεσσαλικά εδέσματα και κυρίως να νιώσουν την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή την Πέμπτη και την Παρασκευή (13-14 Νοεμβρίου) για εμπορικούς επισκέπτες από τις 11:00-20:00 ενώ το Σάββατο και την Κυριακή 15-16 Νοεμβρίου θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11:00-20:00 και από τις 11:00-18:00 αντίστοιχα. Το Θεσσαλικό Περίπτερο θα βρίσκεται στην αίθουσα 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger