Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

H Μ.Χρυσοβελώνη για την απελευθέρωση απολύσεων των οδηγών μισθωμένων ή ενταγμένων στα ΚΤΕΛ λεωφορείων.

Αναφορά στον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων-επισυνάπτοντας την σχετική επιστολή  του Σωματείου Εργαζομένων στα Λεωφορεία των ΚΤΕΛ Νομού Μαγνησίας ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ΄΄- απέστειλε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», βουλευτής Μαγνησίας, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η Βουλευτής ζητά από τον  αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει το αίτημα του Σωματείου το οποίο αφορά τον άμεσο κίνδυνο που διέπει τους εργαζομένους από την απελευθέρωση των απολύσεων των οδηγών των μισθωμένων ή ενταγμένων στα ΚΤΕΛ λεωφορείων σύμφωνα με το πρόσφατο ΠΔ 94/2014 το οποίο δεν υπαγορεύτηκε από κανένα απολύτως δημόσιο συμφέρον και δεν προσφέρει κανένα δημοσιονομικό όφελος παρά μόνο αφανίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων υπό το πρόσχημα της δήθεν οικονομικής ανάκαμψης και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.
Η Βουλευτής επισημαίνει στην αναφορά της ότι επιβάλλεται να εξευρεθεί άμεσα λύση προκειμένου να εξασφαλιστεί το εργασιακό μέλλον των οδηγών των μισθωμένων ή ενταγμένων στα ΚΤΕΛ λεωφορείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger