Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Μεταφέρεται το ΚΑΠΗ του Δήμου Σκοπέλου

Στο κτίριο όπου στεγάζονταν το δημοτικό καφενείο της Σκοπέλου θα μεταφερθούν τις προσεχείς ημέρες οι υπηρεσίες του ΚΑΠΗ Δήμου Σκοπέλου. Η μεταφορά γίνεται μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ηλικιωμένοι του νησιού. Στην ίδια συνεδρίαση παραβρέθηκε, σημειωτέον, και εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ, ο οποίος συνηγόρησε με την ίδια άποψη.
Τα δύο δημοτικά κτίρια που «φιλοξενούν» το θερινό και το χειμερινό ΚΑΠΗ, θα αξιοποιηθούν, στη συνέχεια, ως χώροι στέγασης υπηρεσιών του Δήμου Σκοπέλου, προκειμένου να απαλλαγεί ο Δήμος από το βάρος της καταβολής ενοικίων.
Η διαδικασία μεταφοράς των υπηρεσιών του ΚΑΠΗ θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, αφού προηγουμένως ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης του χώρου, που «ούτως ή άλλως χρησιμοποιούνταν από τα μέλη του ΚΑΠΗ» όπως αναφέρει στο σημείο αυτό ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης.

Αναλύοντας τη φιλοσοφία της νέας δημοτικής αρχής του νησιού για την Τρίτη ηλικία, ο κ. Βασιλούδης επισημαίνει ότι «στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν σε ένα λειτουργικό χώρο όλες οι δράσεις του ΚΑΠΗ, προκειμένου οι ηλικιωμένοι να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, με όλες τις ανέσεις και ευκολίες που απαιτούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger