Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

3o Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Βόλου

3o Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΒόλουΜετά από μία σειρά φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα το Φεστιβάλ έρχεται στο Βόλο το 2ήμερο, 17-18 Οκτώβρη, στο Πολυτεχνείο στο Πεδίον του Αρεως.
Στο Φεστιβάλ προγραμματίζονται συζητήσεις, συναυλίες, εκθέσεις και μία σειρά από δραστηριότητες. Οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «Σε μία περίοδο όπου το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα θέτει την κοινωνία και κυρίως τη νεολαία στο περιθώριο, εμείς προτάσσουμε τις αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας. Μέσα σε μια συνθήκη διαρκούς όξυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων και των ανισοτήτων μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας και σχεδιάζουμε το μέλλον μας πέρα από το νεοφιλελευθερισμό».
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βόλου καλεί κάθε νέο και νέα, που βιώνει την ανεργία, τη μετανάστευση, την απόγνωση και την ανασφάλεια να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της.
Στο χώρο θα υπάρχουν  επίσης  βιβλιοπωλείο, αυτοδιαχειριζόμενο τσιπουράδικο, Εκθέσεις, Προϊόντα ΒΙΟ.ΜΕ, Περίπτερο ΕΡΑ Βόλου, Περίπτερο SOS Χαλκιδική, Υλικό από τις Αγωνιζόμενες Καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger