Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter Η Ελένη Μενεγάκη επιτίθεται στον Λάτσιο και μέσω Twitter

Η Ελένη Μενεγάκη επιτίθεται στον Λάτσιο και μέσω Twitter

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσά τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter επιβεβαίωσε η Ελένη Μενεγάκη το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που θέλει τον Γιάννη Λάτσιο να συνεχίζει τη δικαστική τους διαμάχη, απαιτώντας πλέον την πώληση του σπιτιού στα Μελίσσια, όπου διαμένει η ίδια με τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, η ωραία Ελένη δε δίστασε να κάνει ακόμα και κάποια σκληρά σχόλια για τον πρώην σύζυγό της.







Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη Μενεγάκη αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα άρθρο καθημερινής εφημερίδας, το οποίο σημείωνε: «Μια αγωγή με την οποία ζητάει να εκπλειστηριάσει το σπίτι που μένουν και τα ίδια του τα παιδιά, προκειμένου να εισπράξει το 25% της αξίας του τιμήματος που του αναλογεί. Σοκ… Η εικόνα του εκλεπτυσμένου κοσμοπολίτη bon viveur και παρουσιαζόμενου ως gentleman που τόσο προσεχτικά χτίζει όλα αυτά τα χρόνια καταρρέει μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές, αν όντως επαληθευτούν τα δημοσιεύματα. Έτσι είναι ένας στοργικός πατέρας; Κάποιος που νοιάζεται για την ψυχική υγεία και την ηρεμία των παιδιών του; Κάποιος που έχει τρόπους; Μάλλον οι τρόποι και η αβρότητα (λεπτότητα) ενίοτε υποχωρούν μπροστά σε Ευρώ. Πολλά ή λίγα, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η πρόθεση. Και εδώ η πρόθεση του Γιάννη Λάτσιου να πλήξει τόσο οικονομικά όσο και ηθικά την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη είναι κατά πολλούς ορατή. Το ότι εμπλέκονται τόσο άμεσα όμως τα ίδια του τα παιδιά είναι κάτι αν μη τι άλλο ασυγχώρητο. Πόσο μάλλον όταν δεν είχε εγείρει καμία οικονομική αξίωση στο ξεκίνημα της έκδοσης του διαζυγίου τους. Γιατί τώρα; Τότε δεν ήταν κατά 25% δικό του το σπίτι; Και γιατί δεν αποδέχεται να γραφτεί το σπίτι στα παιδιά του και να γλιτώσει και τα 3.000 Ευρώ που δίνει τον μήνα ως διατροφή και τα οποία του επιστρέφονται από την Ελένη ως μηνιαία αποζημίωση για το ποσοστό αυτό; Μήπως τελικά είναι απλά θέμα εκδίκησης; Δεν αντιλαμβάνεται άραγε ότι αυτό τον δείχνει συγχυσμένο, επιπόλαιο και τελικά σκληρό; Ή μήπως απλά έχει τυφλωθεί από μίσος; Όπως και να έχει είναι πραγματικά ανήκουστο να επιδιώκει ένας πατέρας να πετάξει έξω από το σπίτι τους τα παιδιά του ρισκάροντας πέρα από την άγρια κριτική για την πράξη του και την μελλοντική σχέση του μαζί τους. Και όλα αυτά γιατί;».

Αμέσως μετά την αναπαραγωγή της εν λόγω ανάρτησης από την παρουσιάστρια του Alpha, δεκάδες διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να πάρουν το μέρος της στη «μάχη» με τον πρώην σύζυγό της.



Όταν την ρώτησαν αν είναι αλήθεια όλα αυτά τα δημοσιεύματα απάντησε: «Ναι» , επιβεβαιώνοντάς τα. Στη συνέχεια, όταν μια follower την ρώτησε «δηλαδή ο Λάτσιος ήθελε να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους ή εσύ;» η Ελένη απάντησε: «Εκείνος. Εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά!»



Σε άλλη ερώτηση «πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τελικά;» η απάντηση της ήταν: «Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα»!  Τις περισσότερες αναφορές θέλησε να τις αναπαράγει, κάνοντας τες retweet. 

«Καλοί μου φίλοι, παρέα μου, σας ευχαριστώ για την στήριξη σας, τα καλά σας λόγια και τις ευχές! Ξέρω ότι με νιώθετε... κι ας μην μιλάω...», ήταν το μήνυμα με το οποίο ευχαρίστησε συνολικά τους διαδικτυακούς της φίλους.





Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», παρά τις προσπάθειες της Ελένης Μενεγάκη για εξωδικαστικό συμβιβασμό και τέλος της μεταξύ τους διαμάχης, ο Γιάννης Λάτσιος συνεχίζει να απαιτεί ένα αρκετά υψηλό ποσό από την πρώην σύζυγό του, ως αποζημίωση έναντι εξόδων που έκανε εκείνος, όπως ισχυρίζεται, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Μάλιστα, η διαφωνία της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο έχει να κάνει με το ύψος του ποσού που διεκδικεί εκείνος (το οποίο φημολογείται πως ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ), με αποτέλεσμα τώρα ο δεύτερος να πιέζει να πωληθεί η πολυτελής κατοικία όπου διαμένει η διάσημη παρουσιάστρια με τα τρία της παιδιά, ώστε εκείνος να λάβει το 25% της αξίας του ακινήτου, ποσό ανάλογο με το ποσοστό συνιδιοκτησίας του σε αυτό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger