Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για τη ΝΕΡΙΤ


meikopoulos
Δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, για την απαγόρευση από την κυβέρνηση της μετάδοσης από την ΝΕΡΙΤ της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ
Η αιφνιδιαστική απαγόρευση από την κυβέρνηση της μετάδοσης της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Σάββατο στη ΔΕΘ από την ΝΕΡΙΤ, είναι μια πράξη πρωτοφανούς λογοκρισίας, που μαρτυρά τον πανικό μιας κυβέρνησης, η οποία έχει παραλύσει από τον φόβο της επερχόμενης εκλογικής της ήττας.

Διαπράττοντας σπασμωδικά το ένα κραυγαλέο σφάλμα μετά το άλλο, και μην μπορώντας πλέον να κρατήσει ούτε τα προσχήματα, αυτή τη φορά διατάζει την διοίκηση του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ να πράξει κάτι πρωτοφανές στα χρονικά της Μεταπολίτευσης, προκαλώντας τις γενναίες παραιτήσεις του Προέδρου του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ Αντ. Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου Ρ. Μορώνη, οι οποίοι σημειωτέον διορίστηκαν από την ίδια την κυβέρνηση.
Ο φόβος που δημιουργεί στους κυβερνώντες η απώλεια της πολιτικής και ηθικής τους νομιμοποίησης είναι, φαίνεται, μεγαλύτερος από εκείνον που προσπαθούν να σπείρουν στην ελληνική κοινωνία για να νεκρώσουν τις αντιστάσεις της.
Η προσπάθεια φίμωσης του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ του Σαββάτου, όπου θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος, είναι ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, που αποτυπώνει το αποκρουστικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης χωρίς πολιτικό πολιτισμό. Όμως, η υποτίμηση της νοημοσύνης της ελληνικής κοινωνίας θα έχει νομοτελειακά τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger