Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Κληρώνει στο Κύπελλο Ελλάδος

Κληρώνει στο Κύπελλο Ελλάδος

Το Κύπελλο Ελλάδας αλλάζει μορφή. Σήμερα στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης με τις 32 ομάδες να χωρίζονται σε 8 ομίλους.

Στο πρώτο βρίσκονται οι ομάδες της Super League που τερμάτισαν από την πρώτη μέχρι την όγδοη θέση την περασμένη σεζόν, στο δεύτερο εκείνες που ήταν στις θέσεις 9-16, στο τρίτο οι δύο που προβιβάστηκαν στη μεγάλη κατηγορία μαζί με άλλες έξι ομάδες της Football League που θα προκύψουν από κλήρωση και οι υπόλοιπες της δεύτερης κατηγορίες θα μείνουν στο τέταρτο γκρουπ.

Συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές με γηπεδούχο την ομάδα του χαμηλότερου γκρουπ. Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει 23-25 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη 28-30 Οκτωβρίου και η τρίτη 2-4 Δεκεμβρίου.

Στους «16» προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 9 Μαΐου του 2015 στο ΟΑΚΑ.

Τα γκρουπ δυναμικότητας


Πρώτο γκρουπ:
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Λεβαδειακός.

Δεύτερο γκρουπ:
Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Βέροια, Ξάνθη.

Τρίτο γκρουπ:
Νίκη Βόλου, Κέρκυρα.

Τρίτο ή τέταρτο γκρουπ
(θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης μεταξύ των ομάδων της Football League): ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγινιακός, Εθνικός Γαζώρου, Ένωση Ερμιονίδας, Τύρναβος, Χανιά, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής, Ηρακλής Ψαχνών, Φωστήρας, Ζάκυνθος, Απόλλων Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger