Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Στην εντατική οπαδός του Εθνικού



Πολύ δυσάρεστη κατάληξη είχαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου - Εθνικού.

Ένας 46χρονος φίλος των Πειραιωτών δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από οπαδούς του Ηροδότου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ακατάσχετη αιμορραγία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κατσούλη, κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατείται στη ζωή με τεχνητά μέσα. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται ακόμη ένας φίλαθλος του Εθνικού, ο Κωνσταντίνος Λώλης, 37 ετών, ο οποίος φέρει τραύματα στο κεφάλι, ενώ έχει υποστεί και κάταγμα ζυγωματικού.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα για τη Γ' Εθνική κατηγορία υπήρχε έντονη διαμάχη ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίοι αντάλλασσαν υβριστικά συνθήματα. Ωστόσο, στο 75’ τα επεισόδια κορυφώθηκαν και ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση.



Οι φίλαθλοι του Εθνικού τότε δέχθηκαν άγρια επίθεση από τους οπαδούς του Ηροδότου, με αποτέλεσμα ένας φίλος των Πειραιωτών να λιποθυμήσει στις κερκίδες.



Άμεσα στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει εκτεταμένο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και εισήχθη στην εντατική.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο εν λόγω φίλαθλος έγινε στόχος επίθεσης και χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι, όπου διαγνώστηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παράλληλα υπάρχει εσωτερική αιμορραγία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων ζήτησαν να διακοπεί το ματς οριστικά, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε την συνέχεια του. Έτσι στο φινάλε του αγώνα ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη με γκολ του Καϊμακαμούδη στο 97ο λεπτό.

Η Αστυνομία έχει προβεί σε μια σύλληψη ενός 27χρονου οπαδού (φερόμενος δράστης) και ο Εθνικός αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.



Με πληροφορίες από το cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger