Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για την υποβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας



Αναφορά στον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων για την υποβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας -επισυνάπτοντας ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου - απέστειλε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», βουλευτής Μαγνησίας, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει ουσιαστικά την αναφορά, λαμβάνοντας υπόψη τις επισημάνσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να μην εφαρμοστεί η απόφαση περί υποβιβασμού του ως άνω Δημοτικού Σχολείου, καθώς η ενέργεια αυτή θα υποβαθμίσει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και θα καταδικάσει τους μαθητές στην αμάθεια.


Επισημαίνεται ότι η κα. Χρυσοβελώνη τον Ιανουάριο του 2014 (αρ. πρωτ. 2198) είχε καταθέσει ξανά αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό για το ίδιο ζήτημα, κατόπιν επιστολής που της είχε αποσταλεί από τον Δήμαρχο Σκοπέλου.

Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για τη λήψη μέτρων ενίσχυσης των πληγέντων από τον καταρροϊκό πυρετό κτηνοτρόφων στο Δήμο Σκοπέλου

Αναφορά στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για την λήψη μέτρων ενίσχυσης των πληγέντων από τον καταρροϊκό πυρετό κτηνοτρόφων στο Δήμο Σκοπέλου-επισυνάπτοντας επιστολή του Δημάρχου Σκοπέλου- απέστειλε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», βουλευτής Μαγνησίας, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί άμεσα στη λήψη μέτρων ενίσχυσης των πληγέντων κτηνοτρόφων στο Δήμο Σκοπέλου, καθώς η επιδημία του καταρροϊκού πυρετού που ενέσκηψε στην περιοχή το τελευταίο διάστημα είχε ως αποτέλεσμα να πληγούν πολλές κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger