Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 29/9 σέντρα στη Football League

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (2/9) συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής της Football League και ορίστηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική.
Από εκεί και πέρα τέθηκε επί τάπητος το οικονομικό κομμάτι, όσο και η χορηγία του ΟΠΑΠ αλλά και άλλες χορηγίες, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σπύρο Καλογιάννη να ενημερώνει ότι ο ΟΠΑΠ θα δώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ μεικτά.
Ένα μέρος του ποσού θα δοθεί για τα λειτουργικά έξοδα της Ομοσπονδίας, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα διανεμηθούν στις ομάδες.
Σε περίπτωση που ο Άρης αγωνιστεί τελικά στη Γ' Εθνική, τότε ο βόρειος και ο νότιος όμιλος θα απαρτίζονται από 13 ομάδες, κάτι που συνεπάγεται πως κάθε εβδομάδα μία ομάδα θα έχει ρεπό. Μάλιστα, εάν ισχύσει το παραπάνω, τότε μια ομάδα από τον νότιο όμιλο θα μετακομίσει στον βόρειο για να καλύψει το κενό.
Φαβορί για να πάει στο βόρειο όμιλο, απ'όπου και η Δόξα Δράμας αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Φωκικός που έχει έδρα στην Άμφισσα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα στο νότιο όμιλο υπάρχουν 14 ομάδες και στον βόρειο 12.
Την ΑΕΚ εκπροσώπησε στη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της Football League:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ συζήτησε λεπτομέρειες της σύμβασης με την ΟΠΑΠ ΑΕ και ενέκρινε την οικονομική εγκύκλιο αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.
Παράλληλα πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Να υπάρξει συνάντηση της Διοργανώτριας με την ΕΠΟ για ενημέρωση επί θεσμικών θεμάτων.
Δημιουργία τμήματος Marketing.
Δημιουργία Οικονομικής Επιτροπής .
Δημιουργία μικτής ομάδας Football League για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger