Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

To ντεμπούτο του Μπαρμπόσα

Αν και είναι αρκετά νωρίς για συμπεράσματα, ο Έλντερ Μπαρμπόσα πρόλαβε στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε να δείξει με το "καλημέρα" ότι η ΑΕΚ βρήκε ένα αρκετά ποιοτικό ποδοσφαιριστή που θα διευκολύνει αισθητά την υπόθεση "άνοδος" στη μεγάλη κατηγορία.
Ασφαλώς τα 24 λεπτά που αγωνίστηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα στο φιλικό της Ξάνθης δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν κριτήριο για τη μελλοντική παρουσία του Πορτογάλου στην ΑΕΚ. Ωστόσο αποτελούσαν ένα μικρό δείγμα γραφής.
Ο Μπαρμπόσα έδειξε με το καλημέρα την ποιότητά του, με αποκορύφωμα τη φάση του 88 λεπτού όταν πήρε την μπάλα από τα αριστερά και εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού της Ξάνθης. Στο μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας του στο ματς ο Μπαρμπόσα αγωνίστηκε ως επιτελικός χαφ ωστόσο έδειξε αρκετά πιο εξοικειωμένος πηγαίνοντας στο αριστερό φτερό της επίθεσης.

Η ίδια έλλειψη κριτηρίου βέβαια, ισχύει και για την υπόλοιπη ομάδα καθώς έδωσε ένα φιλικό "ξεμουδιάσματος" πριν από τη διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται αγωνίζεται μία κατηγορία πάνω και με ποδοσφαιριστές -της ΑΕΚ- που αγωνίζονται για πρώτη φορά μαζί κόντρα σε κανονικό αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger