Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗΛΙΕΣ ΤΟ....ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟ !!! [ photo ]

Καπνός έγινε από χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που έφυγε για διακοπές. Συνεργάτης του ανέφερε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη , όσοι όμως τον γνωρίζουν χρόνια λένε πως όπου να ʽναι θα πάει στο αγαπημένο του νησί , τη Σκόπελο.
Πιθανόν να επιστρέψει μετά τον Δεκαπενταύγουστο αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο , ο Βενιζέλος όντως έχει ανάγκη από λίγες ημέρες χαλάρωσης. Τις τελευταίες ημέρες τον βλέπαμε να βγαίνει από το Μαξίμου εμφανώς καταβεβλημένο με αφορμή τα λάθη που έχουν γίνει από το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ. Με την ευκαιρία ο Βαγγέλης Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί χθες η κυβέρνηση επισημοποίησε τη συνέχιση των μέτρων κατά των ανέργων που είχαν ξεκινήσει εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια με κορμό τον ΟΑΕΔ και αφετηρία τις προτάσεις που είχε εισηγηθεί η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευ. Βενιζέλος πραγματοποίησε την παραπάνω δήλωση εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Οπως υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη αυτή τη πρόταση είχε διατυπωθεί εδώ και χρόνια από το ΠΑΣΟΚ.


Πηγή:www.capital.gr
Σήμερα το μεσημέρι 6 Αυγούστου εμφανίστηκε στην παραλία Μηλιές της Αλοννήσου ένα επιβλητικό open σκάφος σε σπορ γραμμή, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων των λουομένων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί κοντά. Πάνω στο γιοτ τύπου Uniesse επέβαινε και ο Ευ.Βενιζέλος με τη σύζυγο του και την κόρη τους.Η παρέα έδεσε αρόδο στον μικρό κόλπο και με το tender κατέπλευσε στην παραλία. «Ο υπουργός έδειχνε χαλαρός, ευδιάθετος και συνομιλούσε με την παρέα του. Απόλαυσε τη θάλασσα και τον ήλιο για πολλή ώρα λέει κάτοικος της περιοχής που ήταν στην παραλία. Επειτα από δύο ώρες, αφού κάλεσαν από το κινητό μέλος του πληρώματος, επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό και επέστρεψαν στο σκάφος για φαγητό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το ''patrinaki''
τα θαλασσινά παρήλασαν από το τραπέζι στην καλύτερη εκδοχή τους:
Το πρώτο πιάτο ήταν κανελόνια με ρικότα, αστακό και όστρακα.
Το κυρίως πιάτο ήταν καλκάνι με τρούφα και ψίχα καβουριού ενώ ακολούθησε ένα εκλέρ φράουλας με σορμπέ από φρούτα του πάθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger