Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ηταν σφραγισμένες, αλλά δούλευαν δύο καντίνες στη Σκιάθο

Ηταν σφραγισμένες, αλλά δούλευαν δύο καντίνες στη ΣκιάθοΣυνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες τους
Οι κινητές καντίνες που διέθεταν στη Σκιάθο είχαν σφραγιστεί από το Δήμο. Οι ίδιοι, όμως,


αγνόησαν τη σφράγιση και άνοιξαν τις υπαίθριες επιχειρήσεις τους για λειτουργία χωρίς άδεια. Οι τελευταίοι, όμως, που τους επισκέφθηκαν δεν ήταν πελάτες, αλλά αστυνομικοί...
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι στη Σκιάθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα:
  • ένας 61χρονος, ο οποίος κατελήφθη να λειτουργεί σταθερή καντίνα, ιδιοκτησίας του, στερούμενος άδειας λειτουργίας, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση που είχε τεθεί από το Δήμο, καθώς και κινητή καντίνα, ιδιοκτησίας του, στερούμενος άδειας λειτουργίας,
  • μια 49χρονη, η οποία κατελήφθη να λειτουργεί σταθερή καντίνα, ιδιοκτησίας της, στερούμενη άδειας λειτουργίας, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση που είχε τεθεί από το Δήμο.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.
Πηγή: http://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger