Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Συνελήφθησαν τρεις… μασέρ χωρίς άδεια σε Σκιάθο και Σκόπελο


Πέντε συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στη Μαγνησία στο πλαίσιο ελέγχων για τη δίωξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, της επαιτείας και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις για παράνομο κάμπινγκ στην περιοχή του Πηλίου.

Σε επίπεδο Μαγνησίας έγιναν πέντε συλλήψεις αλλοδαπών. Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη στο Βόλο ένας υπήκοος Μπαγκλαντές που ασκούσε υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 644 αντικείμενα. Συνελήφθη, επίσης, στην Σκιάθο, ένας Νιγηριανός για τον ίδιο λόγο, που κατείχε 121 αντικείμενα που διέθετε προς πώληση.
παρεμπόριο
Στην Σκιάθο, επιπλέον, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Κίνας για παράβαση του νόμου περί Δημόσιας Υγείας, καθώς έκαναν μασάζ σε λουόμενους στις παραλίες. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ένας Ρουμάνος στην Σκόπελο.
Από την Αστυνομία, επίσης, βεβαιώθηκε σε βάρος ενός Βούλγαρου στην περιοχή της Ν. Ιωνίας παράβαση του νόμου περί επαιτείας.
Εξάλλου, βεβαιώθηκαν σε 73 περιπτώσεις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τρεις παραβάσεις της τουριστικής νομοθεσίας, για παράνομο κάμπινγκ στην περιοχή του Πηλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger