Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Κράτησε στο μηδέν την Ίντερ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Με επιτυχία στέφθηκε η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ ενόψει της πρεμιέρας της Super League, αφού περιόρισε στο 0-0 την Ίντερ στο γήπεδο της Τούμπας, στο πιο δυνατό φιλικό της φετινής προετοιμασίας του.

Ο "δικέφαλος του βορρά" παρατάχθηκε με ένα σχήμα με 3 αμυντικούς, το οποίο εναλλασσόταν από 3-4-3 σε 3-5-2, καθρεφτίζοντας έτσι το σχήμα του Βάλτερ Ματσάρι στην αντίπερα όχθη.

Στα πρώτα λεπτά, μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και απείλησαν την εστία του ασταθή Σαμίρ Χαντάνοβιτς, χωρίς επιτυχία.

Οι "νερατζούρι" ανέβασαν στροφές μετά από τα μέσα του 1ου ημιχρόνου, αλλά ο Παναγιώτης Γλύκος, λίγες ώρες μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα 3 σεζόν με την ομάδα, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το παιχνίδι είχε ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα που οδήγησαν σε 3 κίτρινες κάρτες μέσα στα πρώτα 49 λεπτά αγώνα.

Οι αλλαγές προσώπων δεν μετέβαλαν τα συστήματα, ωστόσο στα τελευταία λεπτά έλειψαν οι πολλές φάσεις. Ένα σουτ του Γιούτο Ναγκατόμο κι ένα του Γιάννη Σκόνδρα ήταν οι τελευταίες καλές στιγμές που παρακολούθησαν οι περίπου 17.000 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (77' Τζανδάρης), Κατσικάς (77' Ποζατζίδης), Σκόνδρας (78' Παναγιωτούδης), Τζαβέλλας (68' Βίτορ), Ρατς (70' Σπυρόπουλος), Τζιόλης (57' Κάτσε), Μαντούρο (68' Σαββίδης), Γκολάσα (51' Μάρτενς), Σαλπιγγίδης (64' Κουλούρης), Αθανασιάδης (35' Περέιρα)

Ιντερ: Χαντάνοβιτς (68' Καρίσο), Ζόναθαν, Χουάν Ζέσους (87' Σιλβέστρ), Ικάρντι, Κόβασιτς, Βίντιτς (68' Αντρεόλι), Ρανόκια, Ντ' Αμπρόσιο (56' Οσβάλντο), Ναγκατόμο (79' Ομπι), Χερνάνες (79' Γκουαρίν), Μ' Βιλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger