Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ενδείξεις μιας... καλής ΑΕΚ

Πρώτο φιλικό για την Ενωση

ΑΕΚ και Ξάνθη έμειναν στο “λευκό” αποτέλεσμα στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε γίνει απο πέρυσι μεταξύ των δύο ομάδων, για την μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου στην Ενωση.
Μπορεί να μην έχουν συμπληρωθεί ακόμα 20 μέρες προετοιμασίας της ΑΕΚ, ωστόσο η ομάδα έδειξε πολύ καλή εικόνα, μένοντας στο 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Τίμησε τον Πέτρο Μάνταλο η Ξάνθη.

Ομάδα Σούπερ Λίγκας έδειξε πως είναι η ΑΕΚ καθώς παρόλο που οι Ακρίτες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις στον αγώνα ήταν αυτή του Τραϊανού Δέλλα. Εχοντας ως κεντρικό πρόσωπο αλλά και κινητήριο μοχλό τον Πέτρο Μάνταλο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής όμως χωρίς να μπορεί να γίνει επιθετικά απειλητική. Η Ξάνθη έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 37ο λεπτό με τον Βασιλακάκη να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση και το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
 
Στην επανάληψη ο Δέλλας άλλαξε τελείως την 11άδα της Ενωσης και η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από τα πόδια του Τσεβά στο 55ο λεπτό, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Μπαρμπόσα αφήνοντας μάλιστα εξαιρετικές εντυπώσεις.  Στο 87ο λεπτό ο Πορτογάλος έκανε αισθητή την παρουσία του όταν το εξαιρετικό σουτ του βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού της Ξάνθης και μέχρι το φινάλε το 0-0 δεν άλλαξε.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αρης Πιαλόγλου τίμησε τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος επέστρεψε στην Ξάνθη ως αντίπαλος, ενώ χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους της Ακριτικής ομάδας.
 
ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1, Α’ Ημίχρονο): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Ρόβας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Μάνταλος, Αραβίδης
 
ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1. Β’ Ημίχρονο): Βούρας, Γεωργέας, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Φαγιέ, Ντούνης, Ζόριτς, Τσεβάς (67’ Μπαρμπόσα), Ντακόλ
 
Skoda Ξάνθη (Σ. Τσιώλης, 4-2-3-1): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καπετάνος, Φλίσκας, Πασχαλάκης, Γούτας, Λισγάρας, Ράνος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαστεριανός, Κάλβο, Ρενάν Ολιβέιρα, Μπαρέττας, Κολλαράς, Καρυπίδης, Νάκας, Μπέρτος, Γκαραβέλης, Τσαμούρης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger