Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Penne a la Santa Fe Πέννες a la Santa Fe




450g Πέννες

2 έως 3 πράσινα τσίλι, για να αποδώσει 90g ψιλοκομμένο

230g χωρίς κόκαλα ψητό κοτόπουλο (μου αρέσει μηρούς)

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο λιαστές ντομάτες σε λάδι

Παξιμάδια 75g πεύκο

30mL ελαιόλαδο

½ κίτρινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

6 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 Φέρτε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν σε μέτρια φωτιά . Προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν al dente .
Ψήστε τα πράσινα τσίλι πάνω από μια φλόγα μέχρι να μαυρίσει . Τα αφήνουμε να κρυώσουν σε μια χάρτινη σακούλα , τότε φλούδα , μην ξεπλύνετε . Όταν κρυώσει αρκετά για να χειριστεί , μπριζόλα και να αναιρέσει .
Ψήστε τα κουκουνάρια μέχρι να ροδίσει σε ένα στεγνό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά . Κόβετε το κοτόπουλο ψητό και τις λιαστές ντομάτες .
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν . Ανακατεύουμε το κοτόπουλο , λιαστή ντομάτα και πράσινη Χιλή και μαγειρέψτε για 1 λεπτό . Πασπαλίστε με άφθονο αλάτι και πιπέρι . Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και προσθέστε το στο τηγάνι . Εκτίναξη έως ότου όλα τα συστατικά αναμιγνύονται ομοιόμορφα . Μεταφορά σε ένα μπολ σερβιρίσματος και γαρνίρετε με ψημένα κουκουνάρια ... Bon Apetito !
Αυτή η συνταγή που παρέχονται από επαγγελματίες σεφ και έχει μειωθεί από ένα χύμα συνταγή που παρέχεται από ένα εστιατόριο . Οι σεφ FN δεν έχουν δοκιμαστεί αυτή η συνταγή , στις αναλογίες που αναφέρονται , και , ως εκ τούτου , δεν μπορούμε να κάνουμε καμία εκπροσώπηση ως προς τα αποτελέσματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger