Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ισχύει ό,τι είπαμε προεκλογικά Τονίζει η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά το αποτέλεσμα της Α’ Κυριακής



 Σαφείς αιχμές για τις οργανωτικές δομές του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αφήνει η βουλευτής του κόμματος και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά το αποτέλεσμα του Α’ γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Σε σημερινή δήλωσή της και αφού ευχαριστεί όσους ψήφισαν τον συνδυασμό της, τονίζει με έμφαση πως «όσα υποστηρίξαμε προεκλογικά ισχύουν» και ασκεί κριτική στις δομές του κόμματος και στα μέσα που απαιτούνται για έναν προεκλογικό αγώνα.

Η σημερινή δήλωση της βουλευτού είναι: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα στην προσπάθειά μας για μιαν άλλη Θεσσαλία, όπως και εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν.  Ό,τι είπαμε προεκλογικά ισχύει και μετά τις εκλογές. Μέσα από το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο η «Θεσσαλία, η γη μας» θα συνεχίσει να διεκδικεί για τους Θεσσαλούς τα αυτονόητα. Την μείωση της φτώχιας και της ανεργίας που αγγίζουν επίπεδα ρεκόρ στη περιφέρειά μας, μέσα από την βιώσιμη ανάπτυξή της με κέντρο τον άνθρωπο.

Σε ό,τι αφορά τα εκλογικά αποτελέσματα, οι συμπολίτες μας δυστυχώς ενέκριναν με την ψήφο τους – σε ποσοστό σχεδόν 60%- τις παρατάξεις εκείνες που παραπέμπουν στο Μνημόνιο και στις πιο καταστροφικές συνέπειές του για την Θεσσαλία. Θέλω να ελπίζω πως η χθεσινή στρεβλή εικόνα της περιφέρειάς μας, την ώρα που συνεχίζουμε να βιώνουμε μιαν ακραία ύφεση ακριβώς λόγω του Μνημονίου, θα αποκατασταθεί την ερχόμενη Κυριακή από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Θεσσαλία.
Τέλος σε ό,τι αφορά τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» η κατά 50% άνοδος του ποσοστού μας στη Μαγνησία ασφαλώς και μας ικανοποιεί αλλά δεν αποτελεί λόγο για πανηγυρισμούς. Αντίθετα μάλιστα, το Κίνημα οφείλει άμεσα να επανεξετάσει και μάλιστα πολύ προσεκτικά τις οργανωτικές δομές του στις εκλογικές περιφέρειες όπου τα χθεσινά ποσοστά ήταν χαμηλά, παρά τον τιτάνιο αγώνα που έδωσαν μόνοι τους, με ανύπαρκτα οικονομικά μέσα και με τεράστιο πόλεμο που δέχθηκαν οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και σύμβουλοι για τον οποίο αγώνα  τους ευχαριστώ θερμά.  Μόνο έτσι θα δώσουμε επιτυχημένα την επόμενη και σημαντικότερη μάχη, αυτή των εθνικών εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger