Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Από αύριο τα δρομολόγια του «Πρωτεύς»

Από αύριο τα δρομολόγια του «Πρωτεύς»Αποκαταστάθηκε χθες η βλάβη που παρουσιάστηκε στο ΕΓ/ΟΓ «Πρωτεύς» εξαιτίας της οποίας το πλοίο παρέμενε δεμένο από προχτές το απόγευμα στο λιμάνι της Γλώσσας.
Η βλάβη αποκαταστάθηκε και το πλοίο επιθεωρήθηκε από το νηογνώμονα της εταιρίας. Υστερα από την επιθεώρηση, επετράπη ο απόπλους του πλοίου και η ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων του.
Σύμφωνα με το διευθυντή της ΑΝΕΣ, Βασίλη Παπακαλοδούκα, οι επιβάτες που είχαν προορισμό την Αλόννησο, μεταφέρθηκαν οδικώς μέχρι το λιμάνι της Σκοπέλου και από εκεί προωθήθηκαν στον τελικό προορισμό τους με άλλα πλοία με κόστος της εταιρίας. Με κόστος της εταιρίας ταξίδεψαν χτες και όσοι είχαν κλείσει τα εισιτήρια για το χτεσινό δρομολόγιο.
Το ΕΓ/ΟΓ «Απόλλων Ελλάς» της εταιρείας HellenicSeaWaysαναχώρησε χτες στις 12:50 από το λιμάνι της Γλώσσας μεταφέροντας τα οχήματα και τους εναπομείναντες επιβάτες που είχαν τελικό προορισμό το νησί της Αλοννήσου.
Το ΕΓ/ΟΓ «Πρωτεύς» αντιμετώπισε το απόγευμα της Τρίτης πρόβλημα στην αντλία λαδιού της δεξιάς μηχανής, γεγονός για το οποίο εκδόθηκε απαγορευτικό απόπλου από το υπολιμεναρχείο Γλώσσας Σκοπέλου και το καθήλωσε μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger