Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Καταγγελίες του ΕΠΑΜ για παρατυπίες

Καταγγελίες του ΕΠΑΜ για παρατυπίες

Με σοβαρές παρατυπίες διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με καταγγελία του ΕΠΑΜ.

Η ανακοίνωση:

«Επιλεκτικό μοίρασμα ψηφοδελτίων, των κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές, κάνουν κάποιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι, σύμφωνα με καταγγελίες που καταφθάνουν στα γραφεία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), από εκλογικούς αντιπροσώπους του Κινήματος αλλά και από απλούς πολίτες.
Συγκεκριμένα, σε πολλά εκλογικά τμήματα, της επαρχίας, οι πολίτες δεν λαμβάνουν όπως προβλέπει η διαδικασία τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές αλλά μόνο των «μεγάλων» κομμάτων ή σε κάποιες περιπτώσεις ο ψηφοφόρος καλείται από τον δικαστικό αντιπρόσωπο να επιλέξει πιο ψηφοδέλτιο θέλει να πάρει πριν μπει στην κάλπη!

»Το Ε.ΠΑ.Μ. ενημερώνει και προειδοποιεί όλους όσους είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, ότι θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση και θα ασκήσει μηνύσεις και διώξεις σε όσους δικαστικούς αντιπροσώπους εμπλέκονται σε τέτοιου είδους παρατυπίες, προκειμένου να τους αφαιρεθούν οι άδειες άσκησης επαγγέλματος. Επίσης καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη να αντιμετωπίσει το θέμα, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος στην προσπάθεια κάποιων να νοθεύσουν το αποτέλεσμα της κάλπης. Το Ε.ΠΑ.Μ., με υπόμνημά του, θα ενημερώσει τον Άρειο Πάγο για όλα τα στοιχεία που διαθέτει σχετικά με αυτά τα συμβάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger