Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Στα «σκοτάδια» τρία περίπτερα

Στα «σκοτάδια» τρία περίπτεραΕμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τρία περίπτερα στο Βόλο, εξαιτίας οφειλών στη ΔΕΗ  
Στα «σκοτάδια» έχουν μείνει τρία περίπτερα στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, από την αρχή του έτους εξαιτίας των οφειλών τους προς τη ΔΕΗ. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Καπνοπωλών Νομού Μαγνησίας Βασίλη Τόπα, οι περιπτερούχοι θα προβούν σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ, προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα και να μπορέσουν να ξαναδουλέψουν.
Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει ο κ. Τόπας, δεκάδες περίπτερα βρίσκονται σε οριακή κατάσταση καθώς με δυσκολία καλύπτουν τα λειτουργικά τους έξοδα. Οι περιπτερούχοι επισημαίνουν πως έχουν οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας των μειωμένων τζίρων αλλά και της λαθρεμπορίας στον καπνό.

«Μας έχουν «πνίξει» τα χρέη. Ο κλάδος μας περνάει πραγματικά μια από τις δυσκολότερες περιόδους. Εχουμε φτάσει στο σημείο να χρωστάμε ενοίκια, ΔΕΗ και ΟΑΕΕ. Από την άλλη πλευρά οι καταναλωτές περιορίζουν τσιγάρα και ψιλικά ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά χάνονται από το λαθρεμπόριο καπνού που γίνεται ακόμη και στις λαϊκές αγορές», αναφέρει ο πρόεδρος των Καπνοπωλών Νομού Μαγνησίας.
Φόβοι για «ντόμινο» λουκέτων
Με αφορμή τα προβλήματα του κλάδου που έχουν «γιγαντωθεί» οι επαγγελματίες εκφράζουν τους φόβους τους για «ντόμινο» λουκέτων μέσα στους επόμενους μήνες ενώ ζητούν τη στήριξη της δημοτικής αρχής σε θέματα που αφορούν την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου.
ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger