Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Επιστολή της Ροδίου – Κεχριώτη Ευλαλίας (Εύης)




…γιατί η ψήφος Κυριακής, είναι μια υπεύθυνη απόφαση σε μια συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε, τόσο στο σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού μας «Όραμα – Συνεργασία – Ανάπτυξη» του Σταμάτη Περίσση όσο και στο πρόσωπό μου μέσω της ψήφου σας, αλλά και όλους εσάς, που παρότι επιλέξατε άλλους συνδυασμούς, διατηρήσατε μια αξιοπρεπή στάση.
Στις επαναληπτικές εκλογές, με τη βοήθεια και τη στήριξή σας, θα ολοκληρώσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα και θα τερματίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ νικητές.
Η ψήφος σας θα είναι καθοριστική στην τελική αναμέτρηση της Κυριακής.
Γιατί η ψήφος σας είναι μια υπεύθυνη απόφαση σε μια συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση. Η ψήφος δεν σημαίνει παράδοση άνευ όρων αλλά συμμετοχή εμπιστοσύνης σε ένα πενταετές πρόγραμμα για τον Δήμο μας, από εσάς, τους συνδημότες μας, που δεν θεωρείτε αυτήν την ψήφο τη μόνη πολιτική σας πράξη κάθε φορά που έχουμε εκλογές, αλλά συνεχίζετε να συμμετέχετε αδιάκοπα στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας και να τα ελέγχετε, όπως απαιτεί η ιδιότητα του πολίτη.
Ζητάμε τη στήριξή σας, καλώντας σας να δώσετε όλοι το παρόν. Ψηφίστε τον συνδυασμό «Όραμα – Συνεργασία – Ανάπτυξη» του υποψηφίου Δημάρχου Σταμάτη Περίσση, ώστε τα επόμενα πέντε χρόνια μαζί να αγωνιστούμε δημιουργικά για μια καλύτερη Σκόπελο, για ένα καλύτερο μέλλον.
Με εκτίμηση,
Ροδίου – Κεχριώτη Ευλαλία (Εύη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger