Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δημοτική Κίνηση Εργατική Αντεπίθεση σε Αμπελόκηπους -Μενεμένη Για την φίμωση των απόψεών μας από την εφημερίδας Αγγελιοφόρος

 Στο φύλλο της εφημερίδας Αγγελιοφόρος που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 14 Μάη, εμπεριέχεται αφιέρωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και εδικά στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Από αυτή την παρουσίαση λείπει η Δημοτική Κίνηση Εργατική Αντεπίθεση σε Αμπελόκηπους -Μενεμένη. Μια Δημοτική κίνηση που έχει εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο και έχει ανακηρυχτεί νόμιμη η συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές με επικεφαλή και υποψήφιο Δήμαρχο τον Άγγελο Φουρνοτζή, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
 

 Η απάντηση της εφημερίδας στην διαμαρτυρία μας ήταν πως ο Δήμος δεν τους έδωσε την υποψηφιότητά μας. Είτε ο νύν δήμαρχος αποκρύπτει το ψηφοδέλτιό μας, είτε η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία τοπική εφημερίδα σκόπιμα απέκρυψε το ψηφοδέλτιό μας, δηλώνουμε πως δεν πτοούμαστε  και δεν θα αφήσουμε την μάχη. Ούτε τώρα, ούτε μετά τις εκλογές.
  
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμμάτων του δήμου μας, ενάντια στις δυνάμεις της κυβέρνησης, της Τρόικας και των τοπικών τους αντιπροσώπων, υπέρ των λύσεων που εξυπηρετούν τις εργατικές και λαϊκές ανάγκες. Αγανακτούμε για την φίμωση των απόψεών μας, αλλά χαιρόμαστε γιατί οι μεθοδεύσεις εναντίον μας αποδεικνύουν την ενόχληση που προκαλούμε στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger