Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ξεκινούν αύριο οι πτήσεις από την Αγγλία στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και μεταφορά με πλοία πολλούς τουρίστες στην Σκόπελο δυνατά ξεκινά η φετινή καλοκαιρινή περίοδο

Ξεκινούν αύριο οι πτήσεις από την Αγγλία στο αεροδρόμιο της Σκιάθου Οι πρώτες προσγειώσεις των αγγλικών τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο αναμένονται αύριο Παρασκευή.
Η Αγγλία, η Γερμανία, η Σερβία, η Βουλγαρία η Ιταλία, η Κύπρος, η Τουρκία και οι Σκανδιναβικές χώρες είναι οι χώρες από τις οποίες αναμένονται οι αφίξεις ξένων τουριστών στο νησί της Σκιάθου.
Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Σκιάθου Θωμάς Κουκουλάκης ενημέρωσε ότι αναμένονται περίπου 200.000 επισκέπτες συνολικά για τη φετινή σεζόν στο νησί της Σκιάθου, από τους οποίους το 60% θα προέλθει από άλλες χώρες, ενώ 100.000 Ελληνες θα προτιμήσουν τη Σκιάθο ως τουριστικό τους προορισμό.
Οι τουριστικοί πράκτορες είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για άνοδο του τουρισμού στο νησί της τάξεως 5-10% συγκριτικά με πέρυσι.
Η τουριστική πράκτορας Αναστασία Γκίγκη δήλωσε ότι εκτός από τις πτήσεις τσάρτερ και την άφιξη τουριστών μέσω των ακτοπλοϊκών γραμμών, αναμένονται και αφίξεις 20 κρουαζιερόπλοιων στο νησί της Σκιάθου από πέντε εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger