Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ Σκοπέλου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑ Σκοπέλου ευχαριστεί  όσους και όσες εμπιστεύτηκαν τους συνδυασμούς  και τους υποψηφίους που στήριξε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Ο αγώνας για την διεκδίκηση του καλύτερου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, δεν περιορίζεται στις εκλογές ούτε τελειώνει μετά από αυτές. Είναι αγώνας διαρκής, τον οποίο θα συνεχίσουμε να δίνουμε μαζί με τους συμπολίτες μας.
Στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο καθένας ας επιλέξει ψήφο κατά συνείδηση για το καλό του τόπου.
Στις  ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου όμως, έχουμε  μια μοναδική ευκαιρία να συντρίψουμε τα κόμματα και τις κυβερνήσεις που εδώ και τέσσερα χρόνια καταστρέφουν την κοινωνία.
Καλούμε όλους όσοι βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται από τα χτυπήματα της τρόικας και των ελληνικών κυβερνήσεων, στο όνομα μιας αδιανόητης πειθαρχίας με μόνο στόχο να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των δανειστών, των ισχυρών της Ευρώπης, των τραπεζών, των μεγάλων επιχειρήσεων και των πολυεθνικών, όλους όσοι υποβάλλονται σε αμέτρητες θυσίες χωρίς, αντίκρισμα χωρίς καμία ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον να φωνάξουν δυνατά ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!.

Να δώσουν θετική ψήφο στη ριζικά διαφορετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να ανοίξουν έναν νέο δρόμο για μια σύγχρονη Ελλάδα της ανάπτυξης, της λαϊκής κυριαρχίας, της κοινωνικής προκοπής, χωρίς μνημόνια και ταπεινωτική εποπτεία.
Η υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανοίγει τον δρόμο για την ανατροπή στην Ελλάδα, για την θεμελίωση μίας άλλης Ευρώπης,  Δημοκρατικής, Ειρηνικής, Κοινωνικής. Μιας Ευρώπης στην υπηρεσία των ανθρωπίνων αναγκών και μιας Ευρώπης της οικονομίας των αναγκών.
Σημειώνουμε την παρουσία στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, της Βολιώτισσας  Δήμητρας Μανώλη, η οποία είναι μια από τις πιο μαχητικές αγωνίστριες των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών που εδώ και μήνες δίνουν καθημερινά στους δρόμους την μάχη για το ψωμί και την αξιοπρέπεια.
Όλοι μαζί να ενώσουμε τη φωνή και τη δύναμη μας.
Για την ανατροπή στην Ελλάδα, για την θεμελίωση της άλλης Ευρώπης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Gгeetings! Vеry useful advice within this post!It's the little changes that produce the most
sigificant changes. Many thanks for sharing!

Feel free to surf tto mmy ѕite; free

Powered By Blogger