Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ « ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»



«Εκτιμούμε ως θετικό το αποτέλεσμα που κατέγραψε το ψηφοδέλτιό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας κι ευχαριστούμε τους χιλιάδες Θεσσαλούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να κάνουν την ψήφο τους «βόλι στο κέντρο του στόχου».

Κάθε ψήφο που πήραμε από τους εργάτες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους μικρούς ΕΒΕ, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τη λαϊκή διανόηση θα την αξιοποιήσουμε για να δυναμώσουμε:
* Την πραγματική αντιπολίτευση μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, βάζοντας εμπόδια και φρένο σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση, σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο που θα επιχειρεί να περάσει η Περιφερειακή Αρχή.
* Τους λαϊκούς αγώνες για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και δικαιωμάτων, την επίλυση λαϊκών προβλημάτων, την ικανοποίηση λαϊκών διεκδικήσεων.
* Τη λαϊκή συμμαχία που μπορεί ν' ανοίξει το δρόμο για ριζικές αλλαγές στη χώρα μας, για την ανάδειξη της Λαϊκής Εξουσίας.
Για τον β' γύρο των περιφερειακών εκλογών, καλούμε το λαό της Θεσσαλίας να στείλει μήνυμα καταδίκης των κομμάτων και των συνδυασμών τους που διαχειρίζονται και υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, η οποία πλήττει βάναυσα τους εργαζόμενους, τους αγρότες και τα άλλα λαϊκά στρώματα στην περιοχή μας.
Για τις ευρωεκλογές, καλούμε το θεσσαλικό λαό να καταδικάσει την ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου, να μαυρίσει τη "Χρυσή Αυγή" και να υπερψηφίσει το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να γεμίσει τις κάλπες με «κόκκινα βόλια», στέλνοντας μήνυμα ισχυρής αντίστασης, ελπίδας και προοπτικής. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger