Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Καλείται να δείξει την εκτός έδρας της δύναμη Η Νίκη Βόλου


νικη βολου
Η πεντάδα αγώνων που ακολουθεί για τη Νίκη Βόλου θα κρίνει πολλά για την παραμονή στην κορυφή και την άνοδο. Οι κυανόλευκοι που μετρούν μόλις μία ήττα στα πλέι οφ της Football League και αυτή στην έδρα τους από τον Αιγινιακό, έχουν «φύγει» μόλις δυο φορές μέχρι τώρα από το Πανθεσσαλικό, αποσπώντας τέσσερις υπερπολύτιμους βαθμούς σε ΕΑΚ και Ταύρο.
Αυτό που καλούνται να αποδείξουν και στη συνέχεια, είναι η δύναμη τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στα πέντε ματς που ακολουθούν το μοναδικό παιχνίδι που θα δώσει στο «σπίτι» της η Νίκη είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ολοκληρώνει με παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο τον πρώτο γύρο των πλέι οφ και θέλει νίκη για να παραμείνει πρώτη, στη συνέχεια στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου αγωνίζεται στο Αιγίνιο, έπειτα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και ακολουθούν ακόμα δύο εκτός έδρας ματς σε Κέρκυρα και Χανιά. Για τα δυο τελευταία ματς μάλιστα, οι κυανόλευκοι θα αναγκαστούν μέσα σε λίγες μέρες να κάνουν δύο μεγάλα ταξίδια…
Ο Αλέκος Βοσνιάδης, εφιστά την προσοχή των παικτών του για τη συνέχεια, ξεκινώντας βέβαια από το ματς με τον Ηρακλή, όπου η Νίκη θα προσπαθήσει για το διπλό, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με τα Ψαχνά, ώστε να παραμείνει στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger