Σάββατο 17 Μαΐου 2014

«Θεσσαλία, η γη μας» υποψήφια Περιφερειάρχης Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Δεν είμαστε ένας ακόμα περιφερειακός συνδυασμός..


«Δεν είμαστε γραφειοκράτες και απλοί διαχειριστές προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Προγραμμάτων ανούσιων, χωρίς χρησιμότητα. Με έργα που δεν είναι ανταποδοτικά στην κοινωνία. Ερχόμαστε με όραμα, θέληση για δουλειά». Αυτό είναι το βασικό μήνυμα των ανθρώπων του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» που σήμερα διεκδικούν την ψήφων των πολιών της Θεσσαλίας.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικεφαλής του συνδυασμού, τονίζει ότι η «ψήφος των πολιτών πρέπει να έχει αξία και συνέχεια γιατί υποχρέωση όσων διεκδικούν θέσεις στα κοινά είναι να βρίσκονται συνεχώς κοντά στον πολίτη, στον άνθρωπο – ανεξαρτήτως του αποτελέσματος μίας εκλογικής αναμέτρησης».
Το όραμα των ανθρώπων του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» καταρτίστηκε με γνώμονα το σεβασμό στην Θεσσαλική γη και θάλασσα, στη βιοποικιλότητά τους, την ισόρροπη και δίκαιη κατανομή πόρων, έργων και παρεμβάσεων σε όλη την Θεσσαλία χωρίς αποκλεισμούς και τοπικιστικές διακρίσεις. Με γνώμονα την αλλαγή πολιτικής και φιλοσοφίας στα προγράμματα και την χρηματοδότηση της Περιφέρειας με έμφαση στον άνθρωπο, την κοινωνία, τα προβλήματα της ανεργίας, των λουκέτων, και της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και των Μικρο Μεσαίων Επιχειρήσεων.

«Εχουμε τονίσει πολλές φορές –και το επαναλαμβάνουμε ακόμη μία- ότι δεν πιστεύουμε στα περίφημα δίπολα Λάρισας-Βόλου και Καρδίτσης –Τρικάλων. Για εμάς μία είναι η Θεσσαλία. Επιμένουμε στο σύνθημα για ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την Περιφέρεια, καθώς οι περισσότερες περιοχές είναι ξεχασμένες.
Με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας – που είναι πολλά- πιστεύουμε πως θα επιτευχθεί ο απώτερος στόχος. Αυτός της ουσιαστικής ανάπτυξης με αυτάρκεια και ευμάρεια των Θεσσαλών» υπογραμμίζει η κ. Χρυσοβελώνη.
Ελάχιστες ώρες πριν από την κάλπη η επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπογραμμίζει πως οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες γιατί θα καθορίσουν τη ζωή μας όχι μόνο για τα επόμενα πέντε έτη – όσα δηλαδή διαρκεί η θητεία της νέας περιφερειακής Αρχής- αλλά για πολλά ακόμη στο μέλλον. Η δεύτερη θητεία του νέου αυτού θεσμού της Αυτοδιοίκησης, προσθέτει με έμφαση, πρέπει να χαρακτηριστεί με περισσότερη ανθρωπιά και να φέρει πιο κοντά τους πολίτες όλων των Νομών της Θεσσαλίας.
Τονίζει ακόμη ότι οι πολίτες δεν πρέπει να επιδείξουν χαλαρότητα και να μην προσέλθουν στην κάλπη. Το αντίθετο η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία πρέπει να είναι μαζικά εντυπωσιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger