Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Κάλεσμα σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο, Παρασκευή 23/5 Σεπόλια 5μμ

Κάλεσμα σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο, Παρασκευή 23/5 Σεπόλια 5μμ
Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας. Με αγώνες μαζικούς να τσακίσουμε το φασισμό και την "Χρυσή Αυγή".
 
Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις εκλογές και να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Κολωνού. Η επιλογή του χώρου δεν γίνεται τυχαία. Είναι η περιοχή όπου, με την προστασία της αστυνομίας και των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η Χρυσή Αυγή είχε συγκροτήσει το προηγούμενο διάστημα τα δολοφονικά τάγματα εφόδου για να πραγματοποιεί τις επιθέσεις της ενάντια στους μετανάστες και τους αγωνιστές του κινήματος. Γι' άλλη μια φορά επιχειρεί να μολύνει την περιοχή με το ρατσιστικό και φασιστικό δηλητήριο, να υποδαυλίσει τον κοινωνικό κανιβαλισμό στο έδαφος της καλπάζουσας κρίσης του συστήματος.
Η κρίση και η χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος τροφοδοτούν την επιρροή των φασιστών, τους καθιστούν ένα χρήσιμο εργαλείο για την άρχουσα τάξη ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα. Τα πρόσφατα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών απέδειξαν ότι το φασισμό δεν τον τσακίζουν οι δικαστικές διώξεις και οι κίβδηλοι κρατικοί και κυβερνητικοί αφορισμοί.
  Οι αγώνες της αριστεράς και του αντιφασιστικού κινήματος το προηγούμενο χρονικό διάστημα κατάφεραν ένα ισχυρό χτύπημα στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής κι ανάγκασαν το κράτος και την κυβέρνηση να κινήσουν εναντίον τους το δικαστικό μηχανισμό. Αποδεικνύεται ότι μόνο ένα ισχυρό εργατικό και λαϊκό κίνημα μπορεί να απομονώσει και να χτυπήσει στη ρίζα του το φασιστικό φαινόμενο. 
Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα περιθώριο στους δολοφόνους να επανασυνταχτούν και να επιβάλουν με τον τρόμο και τη βία την πολιτική των αφεντικών στις γειτονιές μας.
Έξω οι φασίστες από τον Κολωνό και κάθε γειτονιά. Μέτωπο ρήξης και ανατροπής της επίθεσης του μαύρου μετώπου κεφαλαίου - κυβέρνησης - ΕΕ -ΔΝΤ.
Όλοι και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση, Παρασκευή 23/5 στις 17:00 στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια
 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger