Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΕΚ: Πάρτι και στο γήπεδο

Ο κόσμος της έδωσε απ' την κερκίδα το σύνθημα και εκείνη ανταποκρίθηκε
ΑΕΚ: Πάρτι και στο γήπεδο

Η «Ένωση» νίκησε 4-0 τον Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ και για τελευταία φορά στην ιστορία της κάνει τα γενέθλιά της στη Γ’ Εθνική

Τον κόσμο της που γιόρταζε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ τα αυριανά, 90ά, γενέθλια του συλλόγου ευχαρίστησε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε εύκολα με σκορ 4-0 απέναντι στον Αστέρα Βάρης και είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει μια για πάντα την Γ’ Εθνική.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα «καθάρισαν» πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών το ματς. Τα τέρματα των Σταθάκη (14’) και Ντακόλ (16’) έδιωξαν από νωρίς το άγχος και «κλείδωσαν» ένα ακόμη τρίποντο στον 6ο όμιλο. Ο ρυθμός των «κιτρινόμαυρων» δεν ήταν ανάλογος σε ολόκληρο το ματς με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φτάσει το 71’ για να γίνει το 3-0 από τον Πλατέλλα. Το παιχνίδι άνοιξε στο φινάλε, ο Τσεβάς βρήκε και πάλι (74’) δίχτυα και η ΑΕΚ έφτασε, χωρίς να ιδρώσει, στο τελικό 4-0.

Εξαιρετική παρουσία των οπαδών της «Ένωσης» με την ORIGINAL να στέλνει μήνυμα για τα 90χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Στην κορυφή με 57 βαθμούς η ΑΕΚ και στην περίπτωση, που η Κηφισιά δεν νικήσει την Κυριακή στην έδρα του Περαμαϊκού, διασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό της στη Football League.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger