Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ



Μ. Χρυσοβελώνη: «Στη Δικαιοσύνη η εκατόμβη θυμάτων από την ανυπαρξία εμβολιασμών»

«Την Τρίτη 8-4-2014 το απόγευμα επρόκειτο να συζητηθεί ερώτηση μου για την κατάρρευση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμών. Όμως στις 3:30 το μεσημέρι ξαφνικά δήλωσαν κώλυμα τόσο ο ΄Αδωνις Γεωργιάδης όσο και η Ζέττα Μακρή. Και στις 19 Μαρτίου που είχα ξανακαταθέσει την ίδια ακριβώς ερώτηση, η κυρία Μακρή την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή (πάλι Τρίτη μεσημέρι) με είχε ενημερώσει πως δεν θα έρθει στη Βουλή για να απαντήσει επειδή έπρεπε να βρίσκεται στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα…. Υπενθυμίζω πως εκείνη ακριβώς την μέρα ο κ. Σαμαράς ανακοίνωνε -κατά σύμπτωση την ίδια ώρα που μιλάγαμε- την «επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων» της Συγκυβέρνησης με την Τρόικα!


Όμως, για 6η συνεχή φορά είχαμε πάλι τα ίδια καθώς στο υπουργείο Υγείας παραμένουν αναπάντητες άλλες 4 δικές μου ερωτήσεις για το ίδιο θέμα. Ειδικά για το θέμα της μη ανταπόκρισης στον κοινοβουλευτικό έλεγχο του υπουργείου Υγείας οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απευθύναμε πριν μήνες επιστολή στον κ. Μεϊμαράκη που επίσης έμεινε αναπάντητη.

Γι’αυτό το λόγο δεν θα υπάρξει άλλη επιστολή. Με επιστολές δυστυχώς δεν πρόκειται να προστατευθούν τα πάνω από 300 παιδιά που έχουν μείνει χωρίς αντιφυματικά εμβόλια, μόνο στη Μαγνησία. Ούτε θα αντιστραφεί η κατάσταση διάλυσης στον τομέα των εμβολιασμών που οδήγησε στον θάνατο μέχρι σήμερα 120 συνανθρώπους μας, μόνο από τη γρίπη!

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, δηλώνω πως θα στείλω όλα τα στοιχεία που αφορούν τη Μαγνησία στη Δικαιοσύνη. Από την στιγμή που δεν δουλεύει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί πλέον θα είναι από τον δικαστικό έλεγχο. Και εκεί όλοι θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger